Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Bahşılı

Bahşılı’ya Ahmet Sungur Parkı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı ilçesinde TOKİ bölgesine yaptırılan çocuk parkına yaptığı hizmetlerle Kırıkkale’nin en başarılı belediye başkanlarından birisi olan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un ismi verildi.

VATANDAŞLAR KENDİ İMKANLARIYLA YAPTIRDI
2 dönemdir Yahşihan Belediye Başkanlığı yapan ve yaptığı çalışmalarla ilçenin çehresini değiştirerek Kırıkkale’nin en başarılı belediye başkanlarından birisi olan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur adına Bahşılı ilçesinde park yaptırıldı. Bahşılı İlçesi TOKİ bölgesinde bir parka vatandaşlar Reis Ahmet Sungur Çocuk Parkı adını verdiler. Kendi imkânları ile park yapan vatandaşlar, Ahmet Sungur için parka bir köşe yaptı. Vatandaşlar, bu köşeye Ahmet Sungur’un çocuklarla olan bir fotoğrafını koyarak, Reis Ahmet Sungur Çocuk Parkı Yazdılar. Yahşihan’a yaptığı hizmetler ile küçük bir ilçeyi Kırıkkale’nin en büyük ilçesi haline getiren Sungur’un ismini parka veren vatandaşlar “Ahmet Sungur Kırıkkale genelinin gelmiş geçmiş en başarılı Belediye Başkanıdır. İlçemizi de sık sık ziyaret eder ve bizlerle sohbet eder. Oy odaklı değil, insan odaklı siyaset yapıyor, ricalarımızı geri çevirmiyor” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x