Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Bakan Karaismailoğlu İncelemerde Bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı’nın Kırıkkale Delice ilçesi Çelikli Beldesi’nden geçen hat üzerindeki şantiyesinde incelemelerde bulundu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Bugün itibarıyla 3 ülke ile uçuşlar başlıyor. Ayın 11’i itibarıyla peyderpey uçuşlarımız bütün dünya ile birlikte tamamlanacak. Bu konuda büyük bir diplomasi trafiği yaşanıyor” dedi.

Bakan Karaismailoğlu, yapımı devam eden Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı’nın Kırıkkale Delice ilçesi Çelikli Beldesi’nden geçen hat üzerindeki şantiyesinde incelemelerde bulundu. Bakan Karaismailoğlu, şantiyede çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra basın mensuplarına açıklama yapan Bakan Karaismailoğlu, “Burada çok yoğun ve özverili bir çalışma var. Malum, mart ayından itibaren ülkemizde ve dünyada koronavirüs süreci başladı. Bu salgın sürecinde bile şantiyelerimizde bütün tedbirlerimizi aldık ve çalışmalarımızı çok ciddi bir şekilde devam ettirdik. Kapanan hiçbir şantiyemiz olmadı. Binlerce şantiyelerimizde bütün çalışma arkadaşlarımızla beraber büyük ve özverili şekilde vatanımıza ve milletimize hizmet etme noktasında yoğun bir çalışma var” dedi.

Bakan Karaismailoğlu şantiye ziyaretinin ardından Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi ve Ak Parti il başkanlığını ziyaret etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x