Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

BARTIN OTO EKSPERTİZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

 

Bartın ve çevresinde oto ekspertiz hizmeti veren Bartın oto ekspertiz firmamız, sıfır ve 2. el araçların alış satış işlemlerinde güvenilir ve tarafsız hizmet veren bir firmadır. Özellikle 2. el araçların satışlarında kritik öneme sahip olan oto ekspertiz, günümüzde gelişmiş cihazlar ve makinelerle uygulanmaktadır. Bir araçla ilgili en doğru bilgilere ulaşmak için yapılan oto ekspertiz, Bartın oto ekspertiz firmalarından biri olan Experix firmamızda bilgisayarlı cihazlarla yapılır. Bartın ve çevresinde hizmet veren kurumsal bir firma olan Experix, 2. el ve sıfır araçlarınızın test ve kontrollerini uygun fiyatlarla yapmaktadır. Firmamızda yaptıracağınız oto ekspertiz işlemleri ile aracınızla ilgili tarafsız ve gerçek bilgilere ulaşabilirsiniz. Bartın oto ekspertiz firmamızda uyguladığımız test ve kontroller, deneyimli ve uzman ekspertizlerimiz tarafından uygulanmaktadır. Ekspertizlerimizin uyguladığı test ve kontrollerin sonuçları ile ekspertiz raporunuz hazırlanmaktadır. Experix firmamızda oto ekspertiz yaptırmak ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için firmamızı hemen arayabilirsiniz. Garantili, sigortalı, kurumsal hizmet veren firmamızda tüm oto ekspertiz işlemlerinizi uygun fiyatlara yaptırabilir, oto ekspertiz raporunuzu kısa sürede içinde alabilirsiniz.

Oto Ekspertiz Nasıl Yapılır?

Bartın ve çevresinde hizmet veren Bartın oto ekspertiz firmamızda oto ekspertiz, bilgisayarlı cihazlarımız ve uzman ekspertizlerimizin kontrolleriyle gerçekleştirilir. Aracınıza uygulanan oto ekspertiz test ve kontrolleri ile aracınız detaylı olarak incelenmiş olur. Firmamızda aracınıza uyguladığımız test ve kontroller ile aracınız ile ilgili tarafsız ve gerçek bilgiler edinilir. Oto ekspertiz işlemleri için öncelikle Bartın oto ekspertiz firmamıza aracınızı yıkatmış olarak  getirmeniz gerekmektedir. Tozlu ve yıkanmamış araçlarda sonuçlar hatalı çıktığı için test ve kontrol uygulanamamaktadır. Bu yüzden oto ekspertiz için aracınızı firmamıza getirmeden önce yıkatmanız gerekmektedir. Firmamızda oto ekspertiz işlemleri olarak aracınıza birçok test ve kontrol uygulanır. Bu test ve kontrollerden biri de boya kaporta kontrolüdür. Boya kaporta kontrolü mikron ölçüm cihazı ile uygulanır. Bu cihazla araçta fabrika çıkışından sonra boyanmış alanlar tespit edilir. Eğer aracın boyanmış bir alanı varsa bu alanın neden boyandığı, geçmişte hasar ve darbe alıp almadığı tespit edilir. Boya kaporta kontrolünde aracın ön ve arka tamponları, kapı sacı, araç tavan sacı ve kaputu da incelenir. Oto ekspertizde uygulanan bir diğer işlem ise motor mekanik kontroldür. Motor mekanik kontrolünde aracın motor hortumları ve mekanik parçaları incelenir. Motor üfleme, motor sızdırmazlık testleri uygulanır, motor hortumları kontrol edilir, ısı ve ses ölçümleri yapılır. Bunlardan başka araca fren, süspansiyon ve yanal kayma testleri uygulanır. Fren testinde aracın frenleri test edilir, fren diskleri ve fren balataları incelenir. Süspansiyon test ve kontrollerinde amortisörler incelenir. Yanal kayma testinde ise aracın 1 km’lik yol sürüşü boyunca kayma potansiyeli ölçülerek rot balans ayarı yapılır. Firmamızda uygulanan bir diğer işlem ise dignostik testtir. Diagnostik testte aracın bilgisayar sistemine giriş yapılarak geçmiş hasar ve kaza bilgilerine ulaşılır. Experix firmamızda oto ekspertiz raporu almanız için uygulanan oto ekspertiz testleri şunlardır:

  • Motor Mekanik Kontrol
  • Boya Kaporta Kontrol
  • Süspansiyon Kontrol Testi
  • Yanal Kayma Testi
  • Alt Takım Kontrol
  • Fren Testi Kontrolü
  • Airbag Kontrolü
  • OBD Beyin Kontrol
  • Araç İç Dış Kontrol

Oto Ekspertiz Raporu Nedir?

Oto ekspertiz raporu, sıfır ve 2. el araçlara uygulanan oto ekspertiz işlemlerinin sonunda alınan rapordur. Oto ekspertiz raporunda bir araçla ilgili tüm önemli bilgiler bulunmakta, bir aracın kusurları ve hasarları bu raporda yer almaktadır. Oto ekspertiz raporu 8 yaşından küçük ve 160 bin km’den az tüm araçların satışında alınması gereken bir rapordur. Bu rapor sadece TSE belgeli oto ekspertiz firmalarından alınabilmektedir. Bartın oto ekspertiz firmalarından biri olan Experix firmamızdan kurumsal oto ekspertiz raporu alabilirsiniz. Experix firmamız TSE belgeli oto ekspertiz firması olarak noter onaylı oto ekspertiz raporu alabileceğiniz kurumsal bir firmadır. Bartın oto ekspertiz firmamızdan alacağınız oto ekspertiz raporunda aracınızın bütün kontrol ve testlerinin sonuçları ayrıntılı olarak yer alır.

Bartın’da Oto Ekspertiz Raporu Zorunlu mu?

Oto ekspertiz raporu almak Türkiye’nin her şehrinde bazı araçların satışında alınması zorunlu olan bir belgedir. Yasal mevzuata göre 8 yaşından küçük, 160 bin km’den az olan tüm araçlar satılırken bu raporu alınmış olması gerekmektedir. Bu yüzden 2. el araç satışı yapılmadan en az 3 gün önce araca oto ekspertiz yaptırılarak oto ekspertiz raporu alınmalıdır. Günümüzde sadece 8 yaşından küçük araçlar için bu rapor zorunludur. Eski araçların satışında ise bu raporun alınması zorunlu değildir. Ancak bir araç için kritik bilgiler veren bu raporun eski araçlar için de alınması tavsiye edilmektedir. Oto ekspertiz raporu sıfır araçlar için de alınması zorunlu olan bir belge olmamakla birlikte, araçla ilgili bilgi alabilmek için sıfır araçlara da oto ekspertiz yaptırılması ve zorunlu olmasa da oto ekspertiz raporu alınması gerekir. Bartın’da 8 yaşından küçük veya 160 bin km’den az kilometreye sahip 2. el araçların satışında oto ekspertiz raporu zorunludur. Oto ekspertiz raporu sadece TSE belgeli oto ekspertiz firmalarından alınabilmektedir. Oto ekspertiz raporunun geçerlilik süresi 5 yıldır. Bir araca ekspertiz raporu aldıktan 5 yıl sonra yeniden oto ekspertiz yaptırmak ve raporu yenilemek gerekmektedir. Bartın oto ekspertiz firmalarından biri olan Experix firmamızda oto ekspertiz raporu yasal mevzuata uygun test ve kontroller uygulanarak verilmektedir. Experix firmamızda sıfır ve 2. el araçların tümüne oto ekspertiz yapılmakta ve genellikle aynı gün içinde oto ekspertiz raporu verilmektedir. Firmamızdan aldığınız oto ekspertiz raporları resmi belge niteliği taşımakta ve 2. el araç satışlarında kullanılabilmektedir.

Bartın Oto Ekspertiz İşlemleri

Bartın oto ekspertiz firmalarından biri olan Experix firmamızda oto ekspertiz raporu almak için tüm işlemler uygulanmaktadır. Oto ekspertiz raporunun alınabilmesi için bir araca uygulanan tüm kontrol ve incelemelere computest adı verilir. Computest işlemleri, 2. el araçların bilgisayarlı cihazlarla incelenmesiyle yapılır. Computest işlemleri temel oto ekspertiz testlerinden oluşmaktadır. Bu testler; boya kaporta testi, motor mekanik kontrol testi, fren testi, süspansiyon testi, yanal kayma testi, dyno testi ve diagnostik testtir. Computest işlemlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için Experix firmamızı arayabilir, müşteri temsilcilerimizden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bartın Oto Ekspertiz Fiyatları

Bartın oto ekspertiz fiyatları firmadan firmaya değişmektedir. Oto ekspertiz fiyatlarını araçlara uygulanan test ve kontroller belirlemektedir. Bartın oto ekspertiz firması olan Experix firmamızda oto ekspertiz fiyatları ekspertiz paketlerine göre değişmektedir. Uygun fiyatlarla satışa sunulan oto ekspertiz paketlerimizden satın alarak aracınıza en uygun ekspertiz işlemlerini yaptırabilirsiniz. Firmamızda satışa sunulan 4 farklı paket bulunmaktadır. Bunlar; ekonomik paket, standart paket, profesyonel paket ve elite pakettir. Ekonomik paket temel oto ekspertiz testlerini içeren en uygun fiyatlı pakettir. Ekonomik paketin içeriğinde boya ve kaporta testi, motor ve mekanik kontrolü, dyno testi gibi temel ekspertiz incelemeleri yer almaktadır. Standart pakette computest işlemleri yer almaktadır. Bu işlemler; motor ve mekanik kontrolü, boya ve kaporta kontrolü, araç altı kontrolleri, iç ve dış araç kontrolleri, dyno motor performans testi, fren testi, süspansiyon testi, yanal kayma testi ve OBD testinden oluşmaktadır. Profesyonel ve elite paketimizde ise computest işlemlerine ek olarak daha detaylı incelemeler ile çeşitli hizmetler sunulmaktadır. Profesyonel pakette computest işlemlerine ek olarak airbag kontrolleri ve conta testleri yer almaktadır. Elite pakette ise yol yardımı, 1 aylık 1000 km garanti sigortası, 5664 tüm sorgulama hizmetleri bulunur. Bartın oto ekspertiz fiyatlarımız ve Experix oto ekspertiz paketlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için firmamızı arayabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz aracınız için en uygun paketi seçmenizde size yardımcı olmaktadır. Dilerseniz oto ekspertiz testlerimizi ayrı olarak da satın alabilir, aracınıza seçtiğiniz testleri uygulatarak aracınızla ilgili istediğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz.

Kurumsal Oto Ekspertiz

Bartın oto ekspertiz firması olan Experix firmamız kurumsal oto ekspertiz hizmeti sunan bir firmadır. Firmamızda oto ekspertiz işlemlerimiz uzman ekspertizlerimiz tarafından bilgisayarlı test cihazları ile uygulanmaktadır. Türkiye’nin her noktasında bayisi olan firmaaz ekspertiz konusunda profesyonel bir hizmet vermektedir. Yaygın bayi ağı ile Bartında’da hizmet veren firmamızdan oto ekspertiz hizmeti alarak aracınızla ilgili en doğru ve gerçek bilgileri öğrenebilir, firmamızdan garantili ve sigortalı oto ekspertiz hizmeti alabilirsiniz. Oto ekspertiz hizmetlerimiz ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için firmamızı arayabilirsiniz.

Garantili Oto Ekspertiz

Bartın oto ekspertiz firmaları arasında kurumsal oto ekspertiz hizmeti verilen firmamızda testlerimiz garantili olarak da uygulanabilmektedir. Garantili oto ekspertiz hizmetimizle firmamızda uyguladığımız tüm test ve kontroller garantili uygulanmaktadır. Garantili oto ekspertiz hizmetimiz aracınıza oto ekspertiz uygulandıktan sonra aracınızda bir sorun meydana geldiğinde sorununuz firmamız tarafından çözülmektedir. Firmamızdan satın alacağınız garantili oto ekspertiz hizmeti ile aracınız garanti altına alınmaktadır. Garantili oto ekspertiz hizmetimiz elite oto ekspertiz paketini satın aldığınızda size ücretsiz olarak sunulmaktadır. Dilerseniz garantili oto ekspertiz hizmetini ayrı olarak da satın alabilirsiniz. Aracınıza uygulanacak garanti süresi 1 ay 1000 km’dir. Garanti süreniz firmamızdan oto ekspertiz raporunuzu teslim almanızdan itibaren başlamaktadır. Bir ay dolduğunda veya 1000 km.yi aştığınızda garantiniz sona ermiş olur. Bartın oto ekspertiz firmamızda aracınıza uygulayacağımız tüm test ve kontrollerde garantili oto ekspertiz hizmeti alabilirsiniz. Firmamızdan alacağınız garantili oto ekspertiz hizmetimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ve garantili oto ekspertiz fiyatlarımızı öğrenmek için lütfen firmamızı arayınız.

Sigortalı Oto Ekspertiz

Sigortalı oto ekspertiz, 2. el araçlar için alınan oto ekspertiz raporu için yapılan işlemlerde aracın sigortalanmasıdır. Sigortalı oto ekspertiz hizmeti birçok açıdan faydaları olan bir hizmettir. Bir araca oto ekspertiz işlemlerinden önce sigorta yapılarak işlemler sırasında meydana gelebilecek kaza ve hatalara karşı tedbir uygulanır. Bu sayede testlerde herhangi bir problem meydana gelir ve araçta arıza oluşursa tüm zararı sigorta şirketi karşılar. Böylece araç işlemler öncesinde sigortalanarak güvence altına alınır. Bartın oto ekspertiz firmamızda aracınıza uygulanacak testlerden önce sigorta yapılabilmektedir. Sigortalı oto ekspertiz ücretlerimiz aracınıza uygulanan test ve kontrollere göre değişmektedir. Sigorta hizmeti elite paketimizi satın aldığınızda ücretsiz olarak sunulan bir hizmettir. Diğer paketlerimizi satın aldığınızda ek olarak sigorta hizmeti de alabilirsiniz. Firmamızda sunulan sigortalı oto ekspertiz hizmeti ayrı bir şekilde de satın alınabilir. Bu durumda aracınızın belirli kısımları için veya belirli incelemeler için aracınıza sigortalı oto ekspertiz hizmeti alabilirsiniz. Firmamızda oldukça uygun fiyatlarla sunulan sigortalı oto ekspertiz hizmetinin süresi genellikle 1 aylıktır. Sigortalı oto ekspertiz hizmetimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen Experix firmamızı arayınız.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x