Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Başkan Akbulut Güven Tazeledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı kongresi tamamlandı. Kongre de tek aday olan mevcut Başkan Faruk Akbulut, güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine seçildi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultay süreci kapsamında Kırıkkale’deki ilçe kongrelerini tamamladı. İlçe kongre sürecinin sonuncusu olan Merkez İlçe Kongresini gerçekleştirmek üzere partililer bugün kent merkezindeki İl Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrenin Divan Başkanlığını MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk divan üyeliklerine ise Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Akpınar ve Abdullah Arvaz seçildi.

Tek liste ile giden mevcut Başkan Faruk Akbulut, güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine seçildi. Başkan Akbulut genel kurulda birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Kongre sonrası açıklamalarda bulunan MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Kırıkkale/Merkez Kırıkkale Merkez ilçe kongremizi birlik beraberlik içerisinde heyecan ve coşku ile gerçekleştirdik. 26 Ağustos 2023 tarihi itibariyle ilçe kongrelerimizi teşkilatımızın esasları çerçevesinde tamamladık. Yeniden seçilen Faruk Akbulut Başkana ve yönetimine hayırlı olsun, başarılar dileriz” dedi.

İŞTE YÖNETİM

Başkan: Faruk Akbulut. Yönetim Kurulu Üyeleri: Cengiz Feyzioğlu, Ertan Bozkurt, Ahmet Sayit Özkan, Nuh Aktaş, Aykut Tekin, Veysel Akdoğan, Nuri Kavlak, Yusuf Dalgar, Gökhan Karacalı, Ferhat Karabel, Yılmaz Özserin, Osman Taşçı, Bekir Demirbilek, Orhan Bora, Yesin Dindar, Sait Demirelli, Çerkez Demirel ve Veli Yücel.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu