Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Başkan İbrahim  Uyar’a öğrencilerden yoğun ilgi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yol yapım çalışmalarını inceleyen Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, öğrencilerin yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılaştı.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Uyar, Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu önünde yapımı devam eden yol çalışmasını incelediği sırada, okulda bulunan öğrencilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrencilerin yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşıladığı Uyar, yaptığı açıklamada ilçedeki alt ve üst yapı çalışmalarına aralık vermeden devam ettiklerini belirtti.

 

GELECEĞİMİZ ONLARIN ELİNDE

Öğrencilere gösterdikleri ilgiden dolayı da teşekkür eden Uyar, “Öğrencilere, çocuklara çok önem verip destekliyorum çünkü geleceğimiz onların elinde. Zaten bir toplumda bir çocuklara bir de kadınlarımıza sahip çıkmalıyız. Bunlar hiçbir zaman yapılanları karşılıksız bırakmaz. Onların her dediği benim için çok önemlidir. İşte yakında açacağımız kadınlar lokali buna en güzel örnektir. Belediye başkanı olarak ilçemizi daha yaşanılabilir bir yer olarak çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.”

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x