2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Başkan Kuzucu: ‘El Birliğiyle Gece Gündüz Çalışacağız’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, 14 Mayıs seçimleri için hedeflerinin büyük olduğunu söyleyerek, “El birliğiyle gece gündüz çalışacağız. 14 Mayıs seçimlerinden sonra Millet İttifakı’nın adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olacak, İYİ Parti’nin adaylarını ise TBMM’ne göndereceğiz” dedi.

HABER: YELİZ ERDEM 

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, ev ev, kapı kapı gezerek seçim çalışmalarına hız verdi. Genel Başkanları Meral Akşener’in selamıyla kapıları çalan Başkan Kuzucu, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için partilerine destek istedi.

Kuzucu, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim ülkemiz için bir dönüm noktası olacağına işaret ederek, “Milletimizin teveccühü ile tek adam yönetimine son verilerek tekrar parlamenter yönetime geçileceği günler yakındır. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu için Kırıkkale’de gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah’ın izni ile 14 Mayıs’ta bu düzen değişecek ve kazanan ‘Millet İttifakı’ olacaktır” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x