Siyaset

Başkan Kuzucu Kırşehir’e Çıkarma Yaptı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kırşehir’e giderek, bir dizi ziyaretlerde bulundu.

HABER: TAHİR ERDEM

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu beraberinde İl Sekreteri Mehmet Arslan, İl Başkan Yardımcıları Yusuf Ekici, Savaş Atıcı ve İhsan Korkmaz ile birlikte İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığını ve Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

İYİ Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış ile birlikte fikir alış verişinde bulunan İl Başkanı Kuzucu, daha sonra Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Arazı’yi ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerin ardından 28. Dönem Kırşehir Milletvekili Adayı Asaf Kayaoğlu’nun geçtiğiniz günlerde vefat eden annesi Türkan Kayaoğlu için taziyede bulunuldu.  Başkan Kuzucu burada Asaf Kayaoğlu’na başsağlığı dileyerek, merhumeye ise Allah’tan rahmet diledi.

Son olarak Başkan Kuzucu ve yönetimi 2012 yılında hayatını kaybeden ‘bozkırın tezenesi’ Neşet Ertaş’ı kabri başında ziyaret ettiler. Ziyarette Neşet Ertaş’ın kabri başında Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu