Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Başkan Saygılı’dan TBB Başkanı Yılmaz’a Ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı seçilen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

HABER: TAHİR ERDEM

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı Başkan Yardımcılığı ile Yönetim İçin Gelecek Paktı Elçiliği’nin ardından Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı’na seçildi. Başkan Yılmaz, koltuğu Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin’den devralmıştı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise Yücel Yılmaz’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Saygılı, “Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı’na seçilen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Başkanımıza yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu