Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Başkan Uça, Saygılıyı Ziyaret Etti

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başkanı Veli Uça Yeni Sezon öncesi Belediye Bakanım Mehmet Saygılı'yı makamında ziyaret ederek yeni sezon formasını hediye etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BİR ÜST LİGİ ÇIKARACAĞIZ
Bu yıl TFF 3. LİG 4. grupta  mücadele  edecek olan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başkanı Veli Uça Belediye Bakanı Mehmet Saygılı’yı hafta sonu oynanacak 52 Orduspor deplasmanı öncesi ziyaret ederek yeni Sezon formasını hediye etti.  Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başkanı Veli Uça ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı her zaman tamımızın yanında oluyor.  Geçtiğimiz yıl şampiyonluğumuzda büyük katkısı  var İnşallah bu yılda el birliği ile takımımızı bir üst ligi çıkaracağız” ifadelerini kulandı.

YENİ SEZON FORMASINI HEDİYE ETTİ
Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başkanı Veli Uça’yı makamında ağırlayan Başkan Saygılı, her zaman takımın yanında olduğunu ifade etti. Başkan Saygılı, “Takımımıza her zaman destek veriyoruz. İnşallah 3. Lig’de de başarılı bir sezon geçirerek daha iyi yerlere geleceğiz. Sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz.  Yönetim, teknik heyet, taraftarlarımız ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Bu takım başarısını sürdürecek” diye konuştu. Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başkanı Veli Uça Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya yeni sezon formasını hediye etti.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x