Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Bayanlar Çağrıya Cevap Verdi

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Kırıkkale Büyük Anadoluspor-Ağrıspor maçına Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başkanı Veli Uça'nın çağrısı üzerine bayanlar tribünlere akın etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Kırıkkale Büyük Anadoluspor-Ağrıspor maçına Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başkanı Veli Uça’nın çağrısı üzerine bayanlar tribünlere akın etti.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Tribünlerde yerlerini alan ve 90 dakika boyunca takımlarına destek veren bayanlar, Kırıkkale halkından tam destek aldılar. Bayanlar, bundan sonra her zaman tribünlere gelerek Kırıkkalespor’a destek vereceklerini ifade ettiler. Bayanlar, kendilerini tribüne davet eden Kırıkkalespor Başkanı Veli Uça’ya da teşekkürlerini ilettiler.

Bayanlar Çağrıya Cevap Verdi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKADINA ŞİDDETİNDE ŞİDDETLE KARŞISINDA DURUYORUZ

Kırıkkalespor Başkanı Veli Uça bayanları tribünlere davet ederek şu ifadeleri kullanmıştı. “Bulunduğunuz her alanı güzelleştiriyor, değer katıyorsunuz. Buna karşın toplumumuzun yarası haline gelen şiddetin mağduru oluyorsunuz. Kırıkkalespor olarak bütün şiddet unsurlarının karşısında olduğumuz gibi Kadına Şiddetinde şiddetle karşısında duruyoruz. Bu farkındalığımızı göstermek adına hafta sonu misafir edeceğimiz Ağrıspor maçına kulübümüzün davetlisisiniz. Protokol Tribünümüzün %50’si sizlere ayrılmıştır. kadına şiddetin karşısında birlikte yer alalım. Gelin ki, Kırıkkale’nin en güzel değerine değer katın Gelin ki, Kırıkkale’nin en güzel renklerini daha da renklendirin.”demişti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x