Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

BBP adayları iddialı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) bir ilçe bir de belde adayını açıkladı. İl Başkanı Orhan Ovunç, tarafından açıklanan adaylar iddialı açıklamalarda bulundu.

60 AYDA 30 PROJE

Büyük Birlik Partisi 29 Mart 2014 Yerel Seçimlerine Karakeçili İlçesi’nde Muhammed Öztürk, Çerikli Beldesi’nde ise Alaattin Çalı ile girecek. Aday tanıtım toplantısında açıklanan adaylar iddialı açıklamalarda bulundu. Karakeçili Belediye Başkan Adayı Öztürk, “İnşallah Karakeçili’de oyların yüzde 40’ını alarak kazanacağım. Allah nasip eder de seçilirsek, ilçemize yatırım ve ticari alan açacağız. İlk işimiz bu olacak. 60 ayda 30 projeyi hayata geçireceğim” dedi.

‘DOĞALGAZI GETİRECEĞİZ’

Çerikli Belediye Başkan Adayı Çalı ise, “Seçimlerin ardından halk bizi ister de göreve gelirsek, ilk iş olarak Çerikli’ye doğalgaz getireceğiz. 150 konutluk TOKİ’de projelerimiz arasında yer alıyor. Öte yandan beldemizdeki gençlerimizin çalışabilmesi için özel yatırımcı getirerek fabrika kurulmasını sağlayacağız. Besicilik için yeni alanlar, kesimhaneler ve bordür şantiyesi projelerim arasında yer alıyor” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu