Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ben Kılıçdaroğlu’nun Yanındayım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

28’nci dönem CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Ömer Eldemir, “Ben her şeyim ile Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyor ve yanında olduğumu belirtiyorum. Bu ülkenin düzlüğe çıkmasına öncülük etmesini canı gönülden istiyorum” dedi.

HABER: YELİZ ERDEM

Ömer Eldemir, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunarak şu ifadelere yer verdi;

“28 Mayıs seçim sonuçlarından bugüne kadar geçen süre içerisinde ki tartışmaları ve eleştirileri dikkatlice izledim. Artık birşeyler söyleme zamanının geldiğini düşünüyorum.

Muhalif seçmen dediğimiz kitlenin haklı serzenişlerini görmezden gelmedik. Herkesi özenle dinleyip daha iyi yarınlarımız için yeni yol haritası belirlemek için notlar alıyoruz.

Ancak hakkı teslim edilmesi gereken bir konu ve bir kişi var. Seçim sürecinde ne yapması gerekiyorsa en fazla o yaptı.

Hakkında bir tane yüz kızartıcı olay bulamadılar. Çok çalıştı çok yoruldu.

Herhangi bir hırsızlık, kamu malını israf, haksız zenginleşme, ailesi veya çevresine özel iltimas gibi sayılabilecek tüm olumsuz işlerin içinde olduğuna dair emâre dahi bulamamışlar.

Tüm toplumu kucaklayan ve büyük bir risk alarak bu toplumun barışması için farklı görüşleri ve kesimlerin biraya gelmesine öncülük etmiştir.

Evet CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bahsediyorum.

Kemal bey bu ülkenin makus talihini değiştirmek için gücünün son damlasına kadar çalıştı.

Bir kişiye suç atmak veya suçlamak en kolayı, peki bugün en çok eleştirenlere soruyorum sizler mevcut iktidarın değişmesi için neler yaptınız. Bugün eleştirenler seçim zamanı ortalarda var mıydınız?

Yol arkadaşlığı veya birlikte yol yürümek sizler için en ufak çıkar menfaatinde satmak mı?

Birlikte yol yürüdüğünüz insanı ilk fırsatta satmak, onu oyun dışı bırakmak ve yanında durup ona destek olamamak hangi mertliğe sığmaktadır. Eksiklikler ve hatalar olabilir kimde olmaz ki ! Önemli olan adam satmamaktir. Kimse gemisini kurtaran kaptan olma hevesine kapılmasın, ben kendimi kurtardım, geride kalan kendini düşünsün düşüncesin de olmasın. Zaman kime ne getirir ne götürür bilinmez.

Şimdi herkes durduğu yeri net olarak belirlemeli ve rengini belli etmelidir. Özellikle seçilmişlerin ifadeleri ve görüşleri bana göre artık net olmalıdır.

Ben her şeyim ile Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyor ve yanında olduğumu belirtiyorum. Bu ülkenin düzlüğe çıkmasına öncülük etmesini canı gönülden istiyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu