Gündem

Bespoke Tailoring ve Özel Dikim

Günlük yaşamda insanlar genel olarak giyim ihtiyaçlarını konfeksiyon ürünlerinden karşılar.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Günlük yaşamda insanlar genel olarak giyim ihtiyaçlarını konfeksiyon ürünlerinden karşılar. Bazen özel zamanlar da ya da özel giyim ürünlerinde insanlar istediği gibi bir modeli çok zor bulabilir. Bu yüzden özel dikim yaptırmak ister. Özellikle erkek giyimde çok fazla ihtiyaç duyulur. Ayrıca, özel dikim takım elbise diktirmek isteyen birçok kişi vardır. Özel kıyafetler diktirmenin pek çok avantajı vardır. Kişinin tam olarak vücut ölçüleri alınır ve buna göre kumaş ve model seçimi yapılır. Daha sonra ise müşterinin özel istediğine göre, detaylar eklenir.

Eski yıllarda hazır giyim sektörü çok fazla gelişmediği için, insanlar genel olarak terzilerden özel dikimler yaptırmıştır. Günümüzde de bu gelenek devam etmektedir. Milord style house sitesinden özel dikim gömlek yaptırabilirsiniz. Kişiye özel dikimler her zaman detay ve özen ister. Kişiye ayrıcalıklı yapılan bir hizmettir. Kumaş seçimi ve diğer detaylar, kişinin isteğine özel olarak yapılır.

Bespoke Tailoring Neden Uygulanır?

Özel bir takım elbise, gömlek ya da pantolon dikildiği zaman, bespoke tailoring yöntemi uygulanır. Bu terim giyim sektöründe çok önemlidir. Bu terimde elde dikim yöntemi de uygulandığı için, daha sağlam kalıplar olur aynı zamanda da dayanıklıdır. Milord style house sitesinden bu konuda hizmet alabilir, fiyatlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Kişiye özel dikimler, profesyonel olarak uygulanır. Güvenle tercih edebilirsiniz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x