Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

‘Beyaz Bayrak ve Sertifika’ ödülü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Yaylacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Beyaz Bayrak ve Sertifika” ile ödüllendirildi. Okul Müdürü Mustafa Akman yaptığı açıklamada, “Kentte ‘Beyaz Bayrak ve Sertifika’ alan okullardan biri olmamız hepimizi çok mutlu etti” dedi.

 

MUTLU ETTİ

Okul Müdürü Mustafa Akman, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında okullarının aranan kriterler ve belirtilen esasları taşımasından dolayı ödüle layık görüldüğünü söyledi. Öğrencilerin okulda daha temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim öğretim görmeleri için bu tür projelere büyük önem verdiklerini belirten Akman, şöyle konuştu: “Bilindiği üzere okullarda sınıflarda, lavabolarda, bahçede, koridorlarda ve diğer alanlardaki kirlilik kısa süre içinde insan sağlığını olumsuz yönde etkilemektedir. Bu nedenle okulumuzun tüm sosyal alanlarında temizlik ve hijyen konusunda çok titiz davranıyoruz. Bu bilincin tüm personel ve öğrencilerin zihinlerinde kalması için de gayret gösteriyoruz. Kentte ‘Beyaz Bayrak ve Sertifika’ alan okullardan biri olmamız hepimizi çok mutlu etti. Temiz bir çevrenin oluşmasında ve devam ettirilmesinde katkı sağlayan tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve özellikle görevli personelimize teşekkür ederim.” AA

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu