Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Bir araya Gelmeye Gayret Gösteriyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mahalle ve Köy ziyaretlerini sürdüren Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, merkez ilçeye bağlı Pazarcık Köyü’nü ziyaret etti.
ÇOK AÇIK İFADESİ
Cuma namazı sonrasında köy muhtarlığınca verilen yemek ikramının ardından vatandaşlara hitap eden Vali Haktankaçmaz, “ Mahallelerimizde, köylerimizde daire müdürleri ile beraber vatandaşlarımızla doğrudan bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Bir sorun varsa, bir sıkıntı varsa, bir talep varsa onları doğrudan vatandaşlarımızdan dinleyelim arzusundayız ve bu çerçevede ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Önemli olan birlik içerisinde, kardeşlik içerisinde sorunların üstesinden gelebilmek, sorunları çözebilmek için çalışmak. Bulunduğumuz şu ortam bunun çok açık ifadesi. “ diye konuştu.

TALİMATLAR VERDİ
Muhakkak ki eksiklikler ve hatalar olabileceğini, bunların konuşulup tartışılabileceğini dile getiren Vali Haktankaçmaz, önemli olanın; birlik ve beraberliği canlı tutmak ve millet olarak birbirimize kenetlenmek olduğunu vurguladı.Toplantının devamında vatandaşlar, tek tek söz alarak köyün sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Haktankaçmaz’a ilettiler. Vatandaşların kendisine ilettiği sorun ve taleplerini dinleyen Vali Haktankaçmaz, sorunların çözümüne ilişkin olarak toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine talimatlar verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x