Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Bir bahar sabahı Kırıkkale

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü “Bir Bahar Sabahı Kırıkkale” etkinliği kapsamında doğa yürüyüşü düzenledi.

 

6 KM’LİK YOL KAT EDİLDİ

Sabahın erken saatlerinde Kırıkkale Kent Ormanı’nda bir araya gelen eğitim çalışanları, doğa yürüyüşünün yanı sıra spor etkinliklerine de katıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren doğa yürüyüşünde eğitimciler, ormanlık alanda 6 kilometre yol kat etti. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Doğada, temiz havada yürümek ve spor yapmak insan sağlığına pek çok katkısı olduğu gibi doğa ile iç içe bir hayat, hem düşünme gücünü, hem de zihinsel keskinliği artırıyor. Bu gün ilkini düzenlediğimiz bu yürüyüşü geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz. Çalışanlarımızla birlikte güzel ve zinde bir yürüyüş oldu.” İfadesini kullandı.

 

DOĞA İLE İÇ İÇE

Yürüyüşe katılan eğitimciler de, etkinlik sayesinde meslektaşları ile birlikte doğa ile iç içe güzel bir gün geçirdiklerini ve büyük memnuniyet duyduklarını belirttiler. Doğa yürüyüşüne, Tüfekçi’nin yanı sıra kentteki bazı kurum ve kuruluşların yöneticileri, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve eğitim camiasından çok sayıda doğasever katıldı. Yürüyüş sonrası katılımcılara kahvaltı ikram edildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x