Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Spor toto Bölgesel amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, deplasmanda Bartınspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz karşılaşmanın 45’inci dakikasında Muhammet Hastürk’ün attığı golle Bartınspor’u 1-0 mağlup ederek liderliğini devam ettirdi.

KONTROLLÜ OYUN
Spor toto Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grubun en kritik karşılaşması olan Bartınspor- Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçı Bartın Atatürk Standında oynandı. Karşılaşmaya ev sahibi Bartınspor iyi başlarken, ilk 15 dakikada kornerden iki net pozisyon yakaladı fakat yakalanan pozisyonlarda gol sesi çıkmadı. Daha çok ayağa pas yapan ekip olan ev sahibi Bartınspor’a karşı KırıkkaleBüyük Anadoluspor, daha temkinli ve kontrollü bir oyun sergiledi.

BARTIN AYAĞA PAS ÇEVİRDİ
Temkinli oyununu yakaladığı pozisyonları iyi değerlendirmek isteyen temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Kaımzhan ile net bir pozisyon yakaladı ancak bu pozisyondan da gol sesi çıkmadı. İlk yarının son 5 dakikasına girilirken oyun daha çok orta alanda oynanmaya başlandı. İlk yarıya üstün girmek isteyen her iki takım da kanatlardan atak geliştirdi ancak gol sesi çıkmadı. İlk yarının son dakikalarında gol arayan temsilcimiz kanatları kullanarak gol aradı.

GOL 45’DE GELDİ
İlk yarının bitirime saniyeler kala Kırıkkale Büyük Anadoluspor köşeden serbest vuruş kazandı. Duran topu kullanan Kaan’ın harika ortasını ıska geçen Bartınspor kalecisinin bu hatasını Muhammet Hastürk affetmedi ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u 1-0 öne geçirdi. Başka gol olmazken ilk yarı 1-0 Kırıkkale Büyük Anadoluspor üstünlüğü ile sone erdi.

OYUN İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİTTİİlk yarıya iyi başlayan ev sahibi Bartınspor, ikinci yarıya iyi başlayamadı. İkinci yarının ilk 10 dakikasında oyun Kırıkkale Büyük Anadolusspor’un istediği gibi gitti. İlk yarıda oynadığı temkinli ve
garanti oyunu ikinci yarıda da uygulayan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kontra ataklarla ikinci golü aradı. Karşılaşmanın 63’üncü dakikasında kanattan tehlikeli gelen ev sahibi Bartınspor, yapılan ortada net bir pozisyonu kaçırdı.

MÜKEMMEL DEFANS
Karşılaşmanın son dakikalarına girildiğinde ev sahibi Bartınspor, uzun toplarla beraberlik golünü aramaya başladı. Karşılama boyunca defansif pozisyonları iyi yapan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ev sahibine gol şansı vermedi. Karşılaşmanın 81’inci dakikasında ev sahibi Bartınspor, gole birkez daha yaklaştı ancak kaleye çekilen şut üstten auta gitti. Karşılaşmanın son dakikalarında kontra atak yakalayan temsilcimiz, Özgün ile çok net bir pozisyon yakaladı ancak Özgür, kaleciyle baş başa pozisyonda topu ağlarla buluşturamadı. Karşılaşmada başka gol olmazken, 1-0 Kırıkkale Büyük Anadoluspor üstünlüğü ile sone erdi.

Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKavlak ve Bildik yalnız bırakmadı
Spor toto Bölgesel Amatör Lig 6’ncu grupta deplasmanda Bartınspor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrül Kavlak, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik yalnız borakmazken, karşılaşmayı Kulüp Başkanı Muharrem aslıyüce ile birlikte seyretti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x