Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Delice

Birçok proje yürütüyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale merkezdeki programları haricinde ilçe programlarına da ağırlık veren Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, bir taraftan ilçe halkıyla bir araya geliyor, diğer taraftan yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi alıyor. Delice ilçesinde incelemelerde bulunan Vali Sezer, bir çok projenin yürütüldüğüne vurgu yaptı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kırıkkale Valisi  Yunus Sezer delice ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlçeye gelişinde Kaymakam Vekili Saliha Teke, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, Delice İl Genel Meclis Üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. İlk olarak bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Vali Sezer, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. İlçenin eğitim başta olmak üzere birçok alanda potansiyelini artırmak için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Vali Sezer,” Köylerimizde de birçok proje yürütüyoruz” diye konuştu. İlçede yapımı devam eden eğitim yatırımlarını yerinde inceleyen Vali Sezer, 12 derslikli ortaokul inşaatı ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

DELİCE MYO’YA ZİYARET

Delice Meslek Yüksekokulu ile Delice Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni de ziyaret eden Vali Sezer öğrencilerle bir süre sohbet etti. Delice ilçesinde geleneksel yöntemlerle pekmez kaynatan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Erdem’in evine de konuk olan Vali Sezer, pekmez kaynatan vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, üzümü pekmeze ve pekmezden yapılan diğer ürünlere dönüştüren yetiştiricilere, ürünlerinin bereketli olması temennisinde bulundu. Vali Sezer, daha sonra Delice ilçesine bağlı Yaylayurt- Büyükavşar-İmirli köyleri arasında yürütülen 12 Kilometre Sathi Kaplama Yol Yapımı çalışmasını yerinde inceledi. Vali Sezer’in, son durağı Büyükavşar köyü oldu. Köy Kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Sezer, sorun ve talepleri dinledi. Büyükavşar köyünde daha önce mesire alanı olarak kullanılan alanda da incelemelerde bulunan Vali Sezer, Hemit Baba Türbesini ziyaret etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x