Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Biz Büyük Bir Aileyiz

Kırıkkale esnaf ve sanatkar birliği Kırıkkale Bahçeli Konakta oda başkanları ve üyeleriyle bir araya geldi. Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Osman Cebeci birlik beraberliğe vurgu yaptı. Cebeci "Bütün odalarımızın yanındayız. Biz büyük bir aileyiz" dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale esnaf ve sanatkar birliği Kırıkkale Bahçeli Konakta oda başkanları ve üyeleriyle bir araya geldi. Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Osman Cebeci birlik beraberliğe vurgu yaptı. Cebeci “Bütün odalarımızın yanındayız. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

SIKINTILARI PAYLAŞACAĞIZ

Kırıkkale Esnaf Ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Osman Cebeci yaptığı açıklamasında
Esnafınızın kaygılarını en aza indirmek için yoğun çaba gösteriyoruz. Esnaf arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. Bizler olumsuz etkilerden dolayı en büyük görev bizlere düşüyor. Esnaf ve sanatkarlar odası bu ülkenin teminatıdır. Esnafınızın sıkıntılarını dertlerini paylaşarak onların yanında oluyoruz. Odalarımız büyük sıkıntıda oda aidatlarını toplayamıyorlar. Herkes pandemi döneminde nasibini aldı. Başkanlarımız yanında çalıştırdıkları sekreterin bile paralarını cebinden veriyor. Birliğimizde de sıkıntılar var. Birliğimizi ben 2650 TL teslim aldım. Geride 330 bin Lira vergi borcu 100 bin lirada araçlarımızın sıkıntıları vardı. Dün ne yazık ki SSK dan benim evime icra takibi başladı. Birliğimizin sıkıntılarını da odalarımızın sıkıntılarını da çözeceğiz .Biz büyük bir aileyiz. Alışverişlerinize de birbirimizden yapalım. Yönetimizimizle hep beraber çalışacağız. Hiç bir şey gizli kalmayacak. Ben değil biz olacağız. Beraber olacağız. Gece gündüz çalışacağız. Hangimiz hangi görevi yapıyorsak konuya hakim olup görevimizi iyi yapacağız. Kooperatifimizin kredi limitleri kişi başı 1 milyon lira. 4 bin kayıtlı esnafımızdan 3 bini bu kredileri kullanıyor. Kooperatifimizin durumu iyi. “dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x