GündemManşet

Biz tarihiyle övünen bir milletiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BAE’Lİ BAKANI BİR TEPKİDE AK GENÇLİKTEN

 

Biz tarihiyle övünen bir milletiz

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed’in, Çöl Kaplanı Fahrettin Paşa ile ilgili paylaştığı küstahça tweet’e bir tepkide AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları İl Teşkilatından geldi. Kırıkkale Üniversitesi önünde broşür dağıtarak gençlik kolları teşkilatı adına açıklama yapan Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Altunçanak, Fahrettin Paşanın, Medine Müdafaasında ettiği yemini hatırlattı.

 

FAHRETTTİN PAŞANIN YEMİNİNİ OKUDULAR

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed’in geçtiğimiz günlerde, Medine Müdafaasında kahramanlık destanı yazan Fahrettin Paşa ile ilgili olarak küstahça attığı tweete tepkiler ülke genelinde çığ gibi büyürken, bir tepkide AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları İl Teşkilatından geldi. Kırıkkale Üniversitesi B Kapısı önünde broşür dağıtan AK Parti Gençlik Kolları İl Teşkilatı, üniversite önünde birde açıklama yaptı. AK Parti Gençlik Kolları İl Teşkilatı adına açıklamayı yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Altunçanak, Fahrettin Paşanın Medine müdafaasında ettiği hatırlattı. Milletimizin asırlar boyu hükmettiği bütün topraklarda iyilik ve adaletin hakim olduğunu ifade eden Altunçanak, kendi ayıplarını kapatmak isteyen milletlerin her fırsatta Türkiye’yi ve Türk Milletini kullanarak bu çabayı gerçekleştirmeye çalıştıklarını ifade etti. Türk Milletinin, dünyada tarihiyle övünebilen tek millet olduğunu dile getiren Altunçanak, Fahrettin Paşa’nın yeminini okudu.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x