Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Borsa üyelerine düşük faizli kredi imkanı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer nefes kreşinin devamı niteliğindeki KOBİ destek kredisi hakkında üyelerine müjde niteliğinde bilgiler verdi. Borsa üyeleri piyasanın en düşük faiz oranıyla yararlanacağı kredinin ilk 6 ayında ana para ödemesi yapmayacak.

İLK 6 AY ÖDEMESİZ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde ‘Birlikte Kazanacağız’ sloganıyla Nefes Kredisinin devamı niteliğinde olan KOBİ Destek Kredisi, protokol imzalayan bankalar tarafından verilmeye başlandı. Kırıkkale’de bulunan üyelerine müjde niteliğindeki kredi hakkında bilgilendirici açıklamalarda bulunan Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer “Nefes kredisinin devamı niteliğindeki KOBİ Destek Kredisi için 81 il, 160 ilçedeki 365 oda ve borsamızla elimizi taşın altına koyduk. Piyasadaki en düşük faiz onanı olan aylık yüzde 1.85 ile ilk 6 ay anapara ödemesiz toplam 18 ay vadeli krediyi üyelerimizin hizmetine sunuyoruz” ifadesini kullandı.

MÜRACAATLAR BAŞLADI

Sağlanan imkanların oldukça avantajlı olduğuna vurgu yapan Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer “Her şartta üyelerimizin uygun finansman kaynaklarına ulaşması, ülke ve Kırıkkale ekonomisinin büyümesi ve gelişmesi amacıyla çalışan Borsamız  ve TOBB, kaynaklarını harekete geçirdi. Üyelerimiz Borsamızdan alacakları Faaliyet Belgesi ile protokole imza atan banka şubesine başvurabilecekler. Hayata geçirilen bu proje gerek Kırıkkale ekonomimize, gerekse ülke ekonomimize önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

HABER: MEHMET ERKOÇ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x