GündemManşet

Bozok Bilim Çalıştayı’na Kırıkkale’den katılım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yozgat’ta üç gün süren ‘Bozok Bilim Çalıştayı’ etkinlikleri tamamlandı. Bozok Üniversitesi’nde bu yıl 6’ıncısı düzenlenen çalıştayına, önceki yıllara göre daha yüksek katılım oldu.

 

FAYDA VAR

Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Böyükata’nın başkanlığını yaptığı toplantıda, çoğunluklar temel fen bilimlerinden bilimsel çalışma sonuçlarını içeren 39 bildiri sunuldu. Disiplinler arası bir tartışma ortamı sağlanan toplantı da Fizik, Kimya ve Mühendislik alanlarından araştırmacılar bir araya gelme fırsatı buldu. Katılımcıların memnun kaldıklarını belirttiği Çalıştayın devam ettirilmesinde fayda olduğu özellikle vurgulandı.

 

KIRIKKALE’DEN DE KATILIM OLDU

Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Böyükata, “Toplantıya çok değerli araştırmacılar katılarak, katkı verdiler. Edirne, İstanbul, Düzce, Elazığ, Kayseri, Zonguldak, Ankara, Siirt, Bitlis, Diyarbakır, Aksaray, Erzincan, Kastamonu, Kırıkkale, Yozgat ve Çankırı’daki üniversitelerden bilim insanları Yozgat’ta bir araya geldiler. Alanında yetkin ve kariyerinin iyi düzeyde olduğu bilinen tanınmış akademisyenler ile genç akademisyen adaylarının birlikte bulunmaları, gelecek için ümit vericidir. Katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x