Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Bozok Üniversitesinden ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kalite çalışmaları konusunda bölge üniversiteleri arasında lider konumda olan Kırıkkale Üniversitesi paydaş üniversitelerle bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunuyor.

 

İNCELEMEDE BULUNULDU

Kalite Yönetim Sistemini üniversitelerinde uygulamaya çalışan Bozok Üniversitesi Kalite Ekibi kalite çalışmaları alanında önemli başarılara imza atan Kırıkkale Üniversitesini ziyaret etti.  Daire başkanları, öğretim üyeleri, şube müdürleri ve diğer çalışanlardan oluşan sekiz kişilik Bozok Üniversitesi Kalite Ekibi, Kırıkkale Üniversitesinde incelemelerde bulundu. Kırıkkale Üniversitesi Genel Sekreteri ve yardımcıları tarafından karşılanan Bozok Üniversitesi Kalite Ekibi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız’ı da ziyaret etti. Genel Sekreter Yardımcısı ve Kalite Geliştirme ve Yönetim Birimi Sorumlusu Mehmet Yılmaz Bozok Üniversitesi Kalite Ekibine yaptığı sunumda Kırıkkale Üniversitesinin kalite yolculuğunu anlattı.

 

BİLGİ PAYLAŞIMI

Kalite çalışmaları konusunda Kırıkkale Üniversitesinin hatırı sayılır bir konumda olduğunu söyleyen Mehmet Yılmaz, bu başarının temelinde Üniversite üst yönetiminin kararlılığı ile idari personelin üstün gayret ve özverili çalışmalarının yattığını vurguladı. Kırıkkale kamu kurumları ve bölge üniversiteleri içerisinde TSE EN ISO 9001 belgesini ilk alan kamu kurumu olduklarını, ayrıca TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesini alan Türkiye’deki ikinci üniversite olduklarını anlattı. ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi eğitimlerinin verildiğini ve çalışmaların başladığını  İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmalarının da devam ettiğinin bilgilerini verdi. Kırıkkale Üniversitesinin kalite yolculuğunun başlangıcından günümüze seyrini içeren sunum ve karşılıklı soru-cevap şeklindeki bilgi paylaşımı yapıldı.

 

Haber: Merve Zengin

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x