Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Bu meydan büyük zaferin ayak sesleri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından ‘Büyük Buluşma’ düzenlendi. Büyük buluşmaya katılan binlerce kişi AK Parti’nin adaylarına destek verdiklerini belirterek, yarın Kırıkkale’de AK Parti’nin 3 adayını TBMM’ne göndereceklerini söylediler.

HABER: YELİZ ERDEM

Kırıkkaleliler bugün ‘Büyük Buluşma’ programı kapsamında Hüseyin Kahya Parkı’nda bulunan AK Parti’nin seçim ofisinde bir araya geldiler. Burada bulunan binlere seslenen AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Mustafa Kaplan, “Bu meydan büyük zaferin ayak sesleri. Bu meydan yeniden 3-0’lık destanın simgesidir. Teşekkürler Kırıkkale’m” dedi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise “Bugün, Kırıkkale bir başka güzeldi. Büyük Türkiye’nin güçlü lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milletvekili adaylarımıza olan coşkulu desteklerinden dolayı hemşehrilerime teşekkür ediyorum’ dedi.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu