KırıkkaleManşetSpor

Büyük Başarı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Büyük Başarı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri7 Ocakta sporcuların davet edildiği Ankara’da düzenlenen Görme Engelliler Judo Milli Takım seçmelerinde göstermiş oldukları üstün performans sonunda Fırat Kipici milli takıma seçildi.

TEBRİK ETTİ
Türkiye Görme Engelliler Federasyonu İl Temsilcisi Recep Dağdelen, Kızılırmak Engelliler Spor Kulübü başkanı Orçun Toprak ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenör Didem Özcan eşliğinde 4 yıl boyunca antrenmanlara devam eden Fırat Kipici 12 – 27 Ocak 2015 olimpiyat hazırlık kampında olacak başarılı sporcumuz burada dereceye girerse Macaristan da yapılacak olan olimpiyat kotası müsabakalarına katılacak. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada Ayrıca Milli takıma seçilen sporcumuz Fırat Kipici’yi, antrenörlerini ve kulüp yöneticilerini bu başarıdan dolayı tebrik ederiz dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu