Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Buzlanma ve Dona dikkat!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, İç ve Doğu bölgelerde kuvvetli buzlanma ve don görüleceği açıklanırken, yetkililer buzlanma ve dona karşı vatandaşları uyardı.
 
GENEL OLARAK NORMAL
Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Türkiye genelinde sıcaklıklar mevsim normalleri civarında seyredecek.
 
BUZLANMA VE DON UYARISI
Yapılan değerlendirmelere göre, rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın batısı ile kıyı Ege’de kuvvetlice esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.
 
SİS UYARISI
Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgesi ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu