Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Çalışmalar hız kazanacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Büyük Şehir Parkı ve Şehitler parkında incelemelerde bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bir taraftan bilgi aldı, diğer taraftan parktaki bakım çalışmalarının hızlandırılması için talimat verdi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Saygılı, belediye çalışmalarının bahar ayının gelmesiyle birlikte yeniden hız kazanacağını söyledi.

 

TALİMATLAR VERDİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaz aylarında vatandaşların uğrak yeri haline gelen Büyük Şehir Parkı ve Şehitler Parkında inceleyerek yapılacak çalışmalar hakkında talimatlar verdi. Parkta bulanan vatandaşlar ile sohbet eden Belediye Başkanı Saygılı vatandaşların dilek ve temennilerini dinleri.

 

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Vatandaşlar Belediye çalışmalarından oldukça memnun olduklarını ve böyle bir parkı Kırıkkale’ye kazandıran Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Saygılı ise Kırıkkale geneli çalışmaların devam ettiğini ve bahar aylarının girmesi ile birlikte çalışmaların hızlanacağını ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x