Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Çelebi

Çelebi Hizmetlerde Rekor Kırıyor

Çelebi’de birkez daha Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, kısıtlı imkanlar ile büyük projeleri hayata geçirerek şaşırtmaya devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çelebi’de birkez daha Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, kısıtlı imkanlar ile büyük projeleri hayata geçirerek şaşırtmaya devam ediyor.

İLÇE DAHA DA GÜZELLEŞİYOR

Kırıkkale’mizin şirin ilçesinin Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, bir projesini daha gerçekleştirmesinin mutluluğunu yaşadı. Çelebi İlçesi Fatih Mahallesi TOKİ Blokları mevkiinde yıllarca vatandaşların tapulu arsaların yol olarak kullanılmasından dolayı oluşan mağduriyeti sonlandırarak yeni imarlı yol açılımı gerçekleştirilerek hem yeni açılan hem de ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan stebilize yollar asfaltla buluştu. Kırıkkale’nin şirin ilçesi Çelebi’de kışın yaklaşmasıyla çalışmalar aralıksız devam ediyor.  Yazın gece gündüz aralıksız çalışarak geçiren Çelebi Başkanı Yaşar Erdemir, ilçe içerisinde doğalgaz ve alt yapısı tamamlanan 1968 yılından beri asfalt görmemiş stabilize yolların büyük bir bölümünü asfalt yaparak ilçeyi çamurdan kurtardı. Hizmet anlayışımızın temelinde “Halka hizmet, Hakk’a hizmet” ilkesi ile Çelebi’ye hizmet etmeye devam ettiğini açıklayan Çelebi Başkanı Yaşar Erdemir, “Asfalt çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. İlçenin hemen hemen her tarafını asfalt yapmak için çalışıyoruz. İnşallah ilçemiz bu çalışmalarla daha da güzelleşecek.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x