2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Önal, Sokak Sokak Geziyor

CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Ahmet Önal, "Vatandaşlarımıza rahat nefes alabilecekleri, refah seviyesini arttıracağımız bir Türkiye vadediyoruz" dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Ahmet Önal, “Vatandaşlarımıza rahat nefes alabilecekleri, refah seviyesini arttıracağımız bir Türkiye vadediyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili adayı Ahmet Önal, Çalılıöz Mahallesi, Nene Hatun Caddesi ve esnafları ziyaret etti.

CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Ahmet Önal, Çalılıöz Mahallesinde halkla sohbet etti. Mahalle ziyaretinin ardndan Nene Hatun caddesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra şehrin farklı yerlerinde esnafla buluştu.

Çok fazla çalışan vatandaşın, sabah iş, akşam ev sosyal hayatlarının kalmadığına bu durumun psikolojilerini olumsuz etkilediğine dikkat çeken Önal, şöyle konuştu:

“Evlerini artık otel olarak kullanıyorlar. Sabah iş, akşam ev, artan enflasyonla beraber alım gücü düştü. İnsanlar nefes alamıyorlar artık, boğuluyorlar.  Vatandaşlarımıza rahat nefes alabilecekleri, refah seviyesini arttıracağımız bir Türkiye vadediyoruz.”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek isteyen milletvekili adayı Ahmet Önal esnafa, Millet İttifakı’nın iktidara geldiği zaman esnafı yalnız bırakmayacağını ve Esnaf Bakanlığı kurulacağını belirtti. Önal konuşmasının devamında: “En önemli problemin hem ekonomik hem de esnafın, sivil toplumun kendinin dinlenilmediği, demokrasinin eksikliği, fiyat istikrarının olmadığı, fiyata karar verilemediğidir. Kredi çekenler, arada alış-satış fiyat farkı olmasına rağmen yoğun bir alım var. Bu da aslında hükümete, ekonomiye, fiyat istikrarına olmayan güvenin en önemli göstergesi. İnsanlar artık barış ve huzur istiyorlar. Seçimin sağduyulu ve sağlık bir şekilde bitmesini istiyorlar. Burada kullanılan dillere vurgu çok önemli. Biz, birleşe birleşe, hep birlikte 85 milyonun ülkesini yaratmaktan bahsediyoruz. Diğer tarafta ise kutuplaştıran, ötekileştiren bir dil, anlatacak argümanı kalmayan bir iktidarın dilini duyuyoruz. Dolayısıyla bunu herkeste negatif bir etki yarattığını da açık ve net bir şekilde görüyoruz. Artık bir değişim olmalı. Değişim rüzgarını da baharın ışıklarını da onların gözlerinde ve sözlerinde duyuyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Milletvekili adayı Önal, Kurban Bayramında her emeklinin hesabında 15 bin lira verileceğini de sözlerine ekledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x