GündemManşetSiyaset

CHP’de 28 il kongresi tamamlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP’de 28 il kongresi tamamlandı

3 Mayıs’ta başlayan takvim çerçevesinde İstanbul dahil olmak üzere tüm ilçe kongreleri tamamlanan CHP’de, yeni yönetimi belirlenen il sayısı da Kırıkkale’de dahil 28’e ulaştı.

 

KULİSLER HAREKETLENDİ

CHP, 3 Mayıs’ta başlayan takvim çerçevesinde İstanbul dahil olmak üzere tüm ilçe kongrelerini tamamladı. Kongre süreci devam eden illerde ise yeni yönetimi belirlenen il sayısı da 28’e ulaştı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, CHP’de 3-4 Şubat tarihlerinde yapılacak 36’ıncı Olağan Kurultay öncesi gözler, delege sayısının büyük çoğunluğunu oluşturan üç büyük kente çevrildi. İstanbul, Ankara ve İzmir’de il başkanlığı için kulisler hareketlendi.

 

KIRIKKALE’DE TAMAMLANDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından durdurulduktan sonra yeniden başlayan İstanbul’da, hafta sonu yapılan 38 ilçe kongresi ile CHP’de ilçe kongreleri süreci tamamlanmış oldu. İstanbul’la beraber toplam 938 ilçe başkanı belirlendi. Partide yeni yönetimi belirlenen il sayısı ise 28 oldu. Kongreleri tamamlanan iller arasında Kırıkkale, Artvin, Batman, Bingöl, Çankırı, Diyarbakır, Eskişehir, Malatya, Manisa, Muğla, Sivas ve Şırnak gibi iller var.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x