Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Çilek Mobilya Kırıkkale’nin en büyük konsept mağazasını açtı

Sektöründe Türkiye’nin en beğenilen Mobilya şirketlerinden birisi olan Çilek Mobilya Kırıkkale’de yeni mağazasını hizmete açtı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sektöründe Türkiye’nin en beğenilen Mobilya şirketlerinden birisi olan Çilek Mobilya Kırıkkale’de yeni mağazasını hizmete açtı. Yenidoğan Mahallesi Çarşamba Pazarı Alt Girişinde hizmete açılan Çilek Mobilya’da kendine has ürün çeşitleri bulunurken İşletme Sahibi Hasan Mert Özaydın “Şuan da bebek, çocuk ve genç odası olarak Kırıkkale’nin en büyük konsept mağazasını açtık” diye konuştu.

 

AÇILIŞA GENİŞ KATILIM

Kırıkkale şehir merkezi Çarşamba Pazarı altında hizmete giren Çilek Mobilya’nın açılış kurdelesini Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga, Kırıkkale Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Temoçin, MUSİAD Başkanı Ahmet Çetin ve Çilek Mobilya İşletme sahibi Hasan Mert Özaydın birlikte kestiler. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı mağazayı gezerek ürünleri inceledi. Belediye Başkanı Saygılı, hayırlı olsun dileklerini ileterek işyerinin bol ve bereketli kazançlar getirmesi temennisinde bulundu.

 

3 KATLI YENİ MAĞAZA

Açılışlarına katılanlara teşekkür eden Çilek Mobilya işletme sahibi Hasan Mert Özaydın “Çilek Mobilya Mağazamızı Kırıkkale’mizin hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Şuan da bebek, çocuk ve genç odası olarak Kırıkkale’nin en büyük konsept mağazasını açtık. 0 İle 24 yaş arası satışlarımız var yani bir insan doğduğundan itibaren 24 yaşına gelene kadar bütün ihtiyacını karşılayacak bütün ürünleri satıyoruz. Fiyatlar tüm Türkiye genelinde aynı olduğu için bir kampanya söz konusu değil ancak açılışa özel indirimlerimiz olacak. Son zamanlarda gelen fiyat artışlarına rağmen bizim ürünlerimiz kendi kalitesine göre piyasada normal düzeyde. Büyük bir mağaza açtık 3 kat 500 metrekareden oluşuyor. Bütün vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x