Gündem

Cloaker ile Facebook ve Google ADS botlarını Aşın

Reklamlar günümüzde sitelerin veya firmaların büyüme gösterebilmeleri için ihtiyaçtır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Reklamlar günümüzde sitelerin veya firmaların büyüme gösterebilmeleri için ihtiyaçtır. Bu kapsamda birçok site tanınırlığını arttırabilmek ve potansiyel kitleye ulaşabilmek için reklam vermektedir. Ancak her zaman bu reklamlar direkt olarak yayınlanmamaktadır. Bazı durumlarda Facebook ve Google ADS botları reklamları kısıtlayabilmektedir. Bunun içinde cloaker hizmeti kullanılmaktadır.

Sizin de alabileceğiniz bir adwords cloaker hizmeti sayesinde kısıtlanan reklamlarınızın botlara gözükmemesini sağlayabilirsiniz. Cloaker işlemi örümcek botların bitksel, cinsel veya replika reklamları kısıtlamamasını sağlamaktadır. Böylece istediğiniz sektör reklamını kolaylıkla yapabilir ve yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda kısa sürede arama motorlarında da en üste çıkmaya başlayabilirsiniz.

Tüm Reklamlarınız Kısıtlanmadan Yayınlansın

Reklamlarınızın kısıtlama olmadan yayınlanmasını istiyorsanız Cloakan sitesi ile iletişime geçebilirsiniz. Bu alanda oldukça başarılı bir şekilde hizmet veren site, maksimum verimliliği sunmaktadır. Sınırsız tıklama ve görüntülenme alternatifi sunarak hedefinize ulaşmanızı sağlamaktadır. Bununla birlikte adwords cloaker satın al işlemi sonrasında detaylı istatistikler de sizlere aktarılmaktadır.

Başlangıç paketinden Premium paketine kadar birçok farklı cloaker paket hizmeti verilmektedir. Hangi paketin sizin için yeterli olduğuna karar verdikten sonra sipariş oluşturabilirsiniz. Tüm işlemler Cloakan sitesine kaydolduktan sonra kolaylıkla gerçekleştirilmektedir. Böylece istediğiniz popülariteye kolayca ulaşabilir ve sektör reklamlarınızı yayınlatabilirsiniz. Bu süreçte alacağınız paketlerde minimum 50 ve maksimum 500 link alternatifi sağlanmaktadır. Tüm bu hizmetleriyle Cloakan müşterilerine oldukça uygun fiyatlandırmalar sunar.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x