Genel

CPTlashing Güvenli Brandalama

Cptlashing profesyonel ekip arkadaşları ile birlikte çalışma göstererek tüm ihraç işlemlerinizde yanınızda.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cptlashing profesyonel ekip arkadaşları ile birlikte çalışma göstererek tüm ihraç işlemlerinizde yanınızda. Aynı zamanda dünya standartlarına uygun olarak çalışma göstermeye devam ediyor. Brandalama hizmeti ile taşıma ve depolama alanında yüklerin kötü hava şartlarına karşı korunması hedeflenir. Yüke özel ölçülerde ve istenilen kalitelerde branda yapımı sağlanır. Aynı zamanda lashing hizmeti ile de sizlere ekstra sabitleme hizmeti sağlar. Bu da ürünlerin ekstra güvenli bir şekilde korunmasına ön ayak olur.

Pilsa, polyester ve alev yürümez branda seçeneklerinden istenilen gramajlarda ve kalınlıklarda brandalama hizmeti sağlanır. Bu sayede ürünler en iyi şekilde korunmuş olur. Brandalama işlemleri yükün cinsine ve gideceği yere göre değişiklik gösterir. Kısacası tüm bu şartlar hesaplanarak seçiminin yapılması çok önemlidir. Sevkiyat süresi, yol şartları brandanın yırtılmasına sebep olur. Bu nedenle de yükler zarar görür. Ancak Cptlashing birinci sınıf kalite malzeme kullanımı gerçekleştirir.

Cptlashing Branda Ölçü ve Gramajları

Open top brandaları genellikle taşmalı opentop yüklemelerinde orijinali dışında kullanılır. Taşmalı bir branda dikilmesi gerekir. Genellikle 30 cm taşmalı open top brandası, 60 cm open top brandası ve 1m open top brandası istenilen ölçüleri karşılar.

Genellikle flatrack ile taşınana yükler de açık olarak taşınır. Bu nedenle açıkta seyreden yükler yağmur ve kötü hava şartlarına maruz kalır. Bunlar içinde uygun lashing işlemleri ve branda işlemleri gerçekleştirilir.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x