Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Daha Genç ve Güzel Bir Göz Kapağı Görüntüsü Mümkün

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

 

 

 

 

 

Oldukça ince bir deriye sahip olan göz kapağı, yaşlanmanın kendini en hızlı şekilde gösterdiği bölgelerden bir tanesi olarak ön plana çıkıyor. Öyle ki pek çok kişi daha erken yaşlardan itibaren bu bölgede ortaya çıkan sorunların giderilmesi adına farklı yöntemler insanlara sunuluyor olsa da göz kapağı estetiği Mersin araştırmalarındaki en etkili çözüm Karakucak Klinik uzmanları bu konuda gerekli olan çalışmaların eksiksiz şekilde yapılmasını sağlayarak ilgili bölgeyi daha genç bir hale ulaştırmayı başarıyor.

Göz kapaklarının bulunduğu bölge, insanların hem bakışlarını hem de yüzlerini etkilemekte olan bölgelerden biridir. Hal böyle olunca göz kapaklarının bulunduğu bölgede meydana gelecek olan en ufak bir sorun ile beraber yüzdeki görünümde sorunlar ortaya çıkabilecektir. Bölgedeki derinin ince bir yapıya sahip olmasından dolayı dış etkenler ile karşı karşıya kalması durumunda etkileri ortaya çıkartmaları hem daha erken bir süreçte oluyor hem de etkiler çok daha net olarak kendini gösteriyor. Bu tarzda olumsuz sonuçlar ile karşı karşıya kalmak istemeyenler ise göz kapağı estetiği Mersin konusunda yapacakları doğru araştırmalar ile beraber aradıkları sonuçlara kolaylıkla ulaşmaları da mümkün hale gelmiş oluyor.

 

 

Göz Kapağı Estetiği Neden Gereklidir?

Göz kapaklarının çok daha yorgun bir görünüme ulaşmasına neden olan başta sarkma olmak üzere çeşitli dış faktörlerin ortaya çıkartmakta olduğu sonuçların giderilmesi adına göz kapağı estetiği Mersin çalışmaları insanlara istediklerini en iyi şekilde vermeyi başarmaktadır. Her ne kadar daha önceki zamanlarda bu konuda etkili sonuçları elde etmek kimileri için zor gibi gelse de Karakucak Klinik uzmanları bu konuda en yeni gelişmeleri insanlara sunarak onların aradıklarını elde etmelerini sağlıyor.

 

Plexr ile Gençleşmiş Göz Kapağı

Teknolojik anlamda meydana gelmekte olan gelişmeler yalnızca insanların günlük yaşamlarında onlara aradıkları başarılı sonuçları sunmuyor. Aynı zamanda estetik dünyasında kadın erkek fark etmeden insanların isteklerinin yerine getirilmesi adına da gelişmeler kullanılıyor. Göz kapağı estetiği Mersin çalışmaları söz konusu olduğu zaman ise son dönemlerde Plexr yöntemi en iyi şekilde ön plana çıkmayı başarıyor.

İlk olarak ortaya çıkmış olduğu dönemden itibaren göz kapağı estetiği Mersin denildiği zaman öncelikli olarak hakkında araştırma yapılan Plexr yöntemi ile beraber kısa sürede aranılan sonuçların elde edilmesi de mümkün hale gelmektedir. Uygulama sırasında cilt yüzeyi ve cihaz arasındaki potansiyel fark ile havada bulunan gazlar plazma enerjisine dönüştürülür. Meydana gelen enerji ise cildin yüzeyinde ortaya çıkmış olan lezyonun buharlaştırılmasına ve bu sayede de sorunlu haldeki dokuların bir yandan yok edilmesini diğer yandan da yeni doku oluşum sürecini sağlamaktadır. Plexr uygulaması oldukça kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilmektedir.

İşlemin gerçekleştirilmesi sonrasında bölgeye buz uygulaması yapılacak ve göz kapağı estetiği Mersin uygulaması ile ortaya çıkabilecek ödem için verilen damla kullanılabilecektir. Böylece ödemlerin hızlıca ortadan kaldırılması mümkün hale gelecektir. Karakucak Klinik uzmanları tarafından yapılmakta olan Plexr işlemi sonrasında ilgili bölgede kabuklar ortaya çıkabilecektir. Bu kabuklara kesinlikle dokunulmamalı ve kendi kendine düşmesi beklenmelidir. Aynı zamanda bu süreçte dışarı çıkılacağı zaman mutlaka güneş kremi kullanılmalıdır. İyileşme sürecinde hangi konuların üzerinde durulması gerektiği, uzmanlar tarafından kişilere detaylıca sunulmaktadır. Bunların her birine dikkat edilmesi sonucunda ilk 10 günlük süreçte kabuklar düşecek ve sonrasında da altından pembe doku çıkacaktır. Bu dokunun da güneşten belirli süre boyunca doğru şekilde korunması ile beraber ortaya sıkı ve genç görünümlü bir göz kapağı çıkmış olur.

Etkileyici ve genç bir göz kapağı görünümüne sahip olmak isteyenler, Karakucak Klinik uzmanları ile iletişime geçebilirler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x