Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

DARBE GECESİ YAKIT VERMEYEN İSTASYON HAKKINDA İŞLEM YAPTIN MI?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Darbe Gecesi Kırıkkale’de askeri birliklerin önünü kapatmak için yola çıkan kamyonlara Kurumun anlaşmalı olduğu istasyon tarafından yakıt verilmediği iddia edilmişti. Bunların Hangi kurum ve istasyon olduğu merak edilirken, Kurumun yine Özel İdare olduğu öğrenildi. Atanur Aydın’ın işlem yapıp yapmadığı merak konusu oldu.
HABER YAPMIŞTIK
Gazetemiz 17 Ağustos’ta yayınlanan sayısında “Şok İddia! Darbe Gecesi Kırıkkale’de Neler Yaşandı” başlığı ile yaptığı haber, Kırıkkale’de şok etkisi yaratmıştı. Haber de “Gün geçmiyor ki darbe gecesi yaşananlarla ilgili yeni bir iddia ortaya atılmasın. En son ortaya atılan iddia bu kadar da olmaz dedirtti. İddiaya Kırıkkale’de bir kuruma bağlı iş makineleri, kamyonlar ve araçlar askeri birliklerin önüne nöbete gitmek ve olası hareketliliğe karşı koymak amacı ile hareket ediyor. Kurumun anlaşmalı olduğu benzin istasyonuna giderek araçlara yakıt doldurmak isteyen çalışanlar şok oluyorlar. Kurumun anlaşmalı olduğu benzin istasyonu çalışanları Kurum araçlarına yakıt vermeyerek engelleme yapıldı” ifadeleri kullanılarak Kırıkkale’de darbe gecesi yaşananları deşifre etmiştik.
SES GETİRDİ
Haber Kırıkkale’de büyük bir ses getirirken, birçok vatandaş gazetemizi arayarak boykot için istasyonu deşifre etmemizi istemişti. Gazetemize ulaşan bir ihbar telefonunda bu istasyonun İl Özel İdaresinin anlaşmalı olduğu kurum olduğu ve darbe gecesi kamyonlara yakıt vermediği ifade edildi. Konuyu araştırdığımız da darbe gecesi benzin istasyonunun, darbe gecesi kurumdan gelen hiçbir iş makinesine sebep belirtmeksizin yakıt vermediği öğrenildi.
İŞLEM YAPTIN MI?
İl Özel İdaresinin en istikrarlı müdürü olan ve 14 yıldır koltuğunu kaptırmayan ayrıca yaptığı işlerden dolayı İltifat bekleyen Atanur Aydın’ın, kurumuna ait araçlara yakıt vermeyen istasyon hakkında işlem yapıp yapmadığı merak ediliyor. İhaleyi fesih etmek için her hangi bir girişim olup olmadığını sorgulayan vatandaşlar, “Eğer işlem yapılmadıysa halen o istasyon devlet bütçesinden zengin ediliyorsa ben kurumun başında ki adamı suçlu bulurum.” İfadelerini kullanarak, Atanur Aydın’ı hedef gösterdiler.
İŞTE MARİFET, HANİ İLTİFAT?
Haber 71 Gazetesini masa başı ve özel çıkar amacı ile haber yapmakla suçlayarak iftira atan ve hakaret eden Atanur Aydın’a soruyoruz. Kırıkkale’de hiçbir gazete darbe gecesi vatana ihanet edenleri ortaya çıkartmış mıdır? Vatana ihanet eden bu istasyonla anlaşmalı olduğu kurumun başında ki kişiye bu soruları mertçe sormuş mudur? Acar, gözü kara, cesurca bu vatan hainlerine ve ona göz yuman kurum müdürlerini haber yapmış mıdır? Bunları özgürce hiçbir yere ve kişiye bağlı kalmaksızın yazmış mıdır? Yazmamışsa Marifet İltifata tabidir. Haber 71 Gazetesi kimsenin iltifat etmesine bakmaksızın, kendi ilkeleri ile haber yapan ve yaptığı haberin arkasında duran bir gazetedir. Ancak sizden özel bir iltifat bekliyoruz. Çünkü, Sizin sorumluluğunuzda olan kurumda olan açıkları ortaya çıkartarak işinizi kolaylaştırıyoruz. İşlem yapmanız için önünüzü açıyoruz. İşlem yapmazsanız Basın Savcısının dikkatini çekiyoruz ve yükünüzü hafifletiyoruz. Vatana ihanet eden tüm şebekeleri ortaya çıkartmaya devam edeceğiz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x