Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

D’CENT Mobil Uygulaması

 D’CENT cüzdan kripto para birimlerinizi, güvenli bir şekilde saklamanıza yardımcı olur.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 D’CENT cüzdan kripto para birimlerinizi, güvenli bir şekilde saklamanıza yardımcı olur. Ayrıca De-fi ve oyun ögesi yönetimi gibi blok zinciri tabanlı hizmetlere rahatça erişilmesine olanak tanır. Tek bir D’CENT mobil uygulaması ile bir donanım cüzdanına bağlanmak mümkündür. Ayrıca donanımsız bir yazılım cüzdanı olarak da kullanılabilir.

Kripto para soğuk cüzdan uygulaması olduğu zaman da kullanılır. Kişi için oldukça faydalı bir cüzdandır. Kaliteli bir soğuk cüzdan satın al fikri oldukça mantıklıdır. Bu yüzden akuaglobal sitesinden alınabilir.

D’CENT Mobil Uygulamasının Avantajları

Dcent wallet soğuk para cüzdanı, uygulama konusunda da kişilere pek çok fayda sağlar. Bu uygulamada varlıklar pasta grafikleri ile görselleştirilir. Kullanıcılara gerçek zamanlı piyasa bilgisi verilir.

Uygulamada Dapp hizmeti bulunur. Dahili dapp tarayıcısı aracılığı ile Defi, Staking ve oyunlar gibi blok Zinciri hizmetlerine erişilebilir.

Bu uygulamada adlandırma adresi bulunur. ENS veya RNS aracılığı ile karmaşık kripto para adresleri yerine web sitesi adresleri gibi basit isimlere sahip, kripto para birimlerini göndererek alabilirsiniz.

Donanım cüzdanı yönetimi sayesinde, mobil uygulama ile soğuk cüzdanın senkronize edilmesi öğrenilir.

Ayrıca bu uygulamada yazılım cüzdanı da bulunur. Bu uygulamayı kullanmadan önce soğuk kripto para cüzdanının alınması gerekir. Kaliteli ve oldukça işlevi yüksek bir soğuk cüzdan almak için akuaglobal sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x