Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Desteğimiz devam edecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BELEDİYE BAŞKANI SUNGUR’DAN ŞAMPİYON SPORCUYA ALTIN

Desteğimiz devam edecek
Meksika’da yapılan Dünya Halter Şampiyonasında Dünya üçüncüsü olan Kırıkkaleli engelli sporcu Üzeyir Karakoç’u makamında ağırlayan Yahşihan Belediye Başkanı Sungur, şampiyon sporcuyu altınla ödüllendirdi. Başkan Sungur, her zaman olduğu gibi bundan sonra da spor ve sporculara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

SPORCUYU ÖDÜLLENDİRDİ
Meksika da düzenlenen Paralimpik Power Lifting Oyunları Halter Dalında Ülkemizi temsilen katılıp Dünya 3.’sü olan olarak ülkemize, aynı zamanda Kırıkkale’ye büyük bir gurur yaşatan engelli sporcu Üzeyir Karakoç ve antrenörü Cemal Boyacı Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u ziyaret etti. Konuklarını makamında ağırlayan ve Dünya üçüncüsü sporcuya makamını veren ve kendisi misafir koltuğuna geçerek jest yapan Başkan Sungur, ayrıca Karakoç’u altın ile ödüllendirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sungur “Bütün engelleri aşarak Halter’de dünya üçüncüsü olarak bize bu gururu yaşatan hemşehrimiz, Sporcumuz Üzeyir Karakoç kardeşim ve Antrenörü Cemal Boyacı’ya nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi Spor’a ve Sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

DESTEKLER ONLARI TEŞVİK EDECEKTİR
Engelli sporcuyu makamında ağırlayan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’a teşekkür eden Halter Antrenörü Cemal Boyacı “Her zaman spor ve sporcu dostu olduğunu ortaya koyan Başkanımız Ahmet Sungur Dünya üçüncüsü Tüm Engelliler Spor Kulübü Sporcusu Üzeyir Karakoçu altınla ödüllendirdi sağ olsun var olsun. Dünya şampiyonasında ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektiren sporcumuz bundan sonraki şampiyonalarda da yurt dışında ülkemizi, yurt içinde de ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğinden eminiz. Bu destekler sporcumuzu ve diğer sporcularımızı teşvik edecektir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x