Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Devlet baba yalnız bırakmadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından sevgi evlerinde kalan çocuklarında katıldığı aşure programı düzenlendi.

AŞURE ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Muharrem ayı nedeniyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde aşure etkinliği gerçekleştirildi. Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde korunma ve bakım altında bulunan çocuklar ve protokol heyetinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte birlik ve beraberlik mesajı verildi. İl Müftüsü Şahin Yıldırım’ın duaları ile başlayan program aşure ikramı ile devam etti. Programın sonunda çocuklara sağlıklı yaşam ve fiziksel aktivitelere teşvik etmek amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bisikletler hediye edildi.

ÇOCUKLARA YAKIN ALAKA

Vali Haktankaçmaz, Devlet koruması altında bulunan çocuklarla yakından ilgilendi, onlarla birlikte aşure yedi. Aşure ikramının ardından, İl Sağlık Müdürlüğünce temin edilen bisikletleri sevgi evlerinde kalan çocuklara dağıtan ve onların mutluluğuna ortak olan Vali Haktankaçmaz, çocukların bisiklet sürmelerine de yardımcı oldu. Etkinliğe Vali Haktankaçmaz’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hatice Uğurlu, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İl Sağlık Müdür Vekili Dr.Adem Yeni, Çocuk evlerinde kalan çocuklar ve anneler katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x