Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Dış Değerlendiriciler Eğitimlerini Aldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından 12-13 Eylül 2018 tarihlerinde yapılan Dış Değerlendirici Eğitimi Toplantısına Kırıkkale Üniversitesi’nden 6 idareci katıldı.

 

DEĞERLENDİRİCİLERİN KALİTE SÜREÇLERİNDEKİ ÖNEMİ

Kurumsal dış değerlendirme sürecinde “Değerlendirici” olarak görev almak üzere başvurular Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından alınıp, değerlendirilen Kurulun dış değerlendirici adayları Ankara’da düzenlenen toplantıda eğitimlerini aldı. Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, toplantıyı açılış konuşmasında Kalite Kurulu’nun şu ana kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek değerlendiricilerin kalite süreçlerindeki önemini vurguladı.

WEB TABANLI OTOMASYON PROGRAMI ANLATILDI

Eğitimin sonraki oturumlarında Kalite İç Değerlendirme Raporu’nun hazırlanması, Kurumsal Dış Değerlendirme Süreci ve Dış Değerlendiricilerin Görev ve Sorumlulukları ile ilgili başlıklarda grup çalışmaları ve örnek olay uygulamaları yapıldı. Toplantı Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın, Kurum Dış Değerlendirme süreciyle ilgili web tabanlı otomasyon programı hakkında bilgi vermesiyle sona erdi.

EĞİTİM TOPLANTISINA TAM KATILIM

Ankara’da düzenlenen eğitim toplantısına Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naim Deniz Ayaz,  Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı ve Kalite Geliştirme ve Yönetim Birimi Sorumlusu Hacı Öksüz, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Abdurrahman Bozdaş, Veteriner Fakülte Sekreteri Mehmet Şahin, Mühendislik Fakülte Sekreteri Halim Ulaş katıldı.

 

Mehmet Ali Soyer

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x