Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

DP Kadın Kollarına Özlem Kurnaz getirildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Merkez adayını açıklayan Demokrat Parti, seçim hazırlıklarını tüm il geneline yayarak devam ettiriyor. Demokrat Parti teşkilat içi çalışmalarında önemli bir adım atarak, Kadın Kolları Başkanlığına Özlem Kurnaz’ı getirdi.

ÜST DÜZEY KATKIDA BULANACAK

Kurnaz’ın Kadın Kolları Başkanlığına atanması nedeniyle düzenlenen rozet töreninde açıklama yapan İl Başkanı Hayati Çimen, “Adayın geçmişi, tanıla bilirliği ve şehre neler katabileceği ön planda tutuluyor. Seçmen yerel seçimlerde adayın bu özelliklerine bakıyor. 2014 Yerel Seçimlerine damga vuracak iddialı bir ekip oluşturuyoruz. Çimen Yerel seçimlere yön vereceğiz. Bu konuda iddialıyız” dedi. Çimen Özlem Kurnaz’ın partiye üst düzey katkıda bulunacağını sözlerine ekledi.

‘YENİ İSİMLERE VE FİKİRLERE İHTİYAÇ VAR’

Kurnaz ise, çalışmalara bir an önce başlayacağını ifade ederek, “İl teşkilatı tarafından bu göreve layık görüldüm. Görevimi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Kadın kollarımız ile daha güzel sonuç alacağız.  Halkın yeni fikirlere ihtiyacı var partimize sahip çıkacağız” diye konuştu.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu