Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Drift yapan sürücüye 5 bin TL ceza kesildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kentte huzur operasyonu gerçekleştirdi. Kent merkezinde düzenlenen “huzur” operasyonunda ekiplerin dur ihtarına uymayıp drift yaparak kaçan sürücü ekiplerin takibi sonucu yakalandı. Yakalanan sürücüye 5 bin 10 lira para cezası kesildi.

KIRIKKALE’DE HUZUR OPERASYONU

Vatandaşların huzur ve güvenliği için sık sık uygulamalar yapan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi. Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Ekipleri, kent merkezinde faaliyet gösteren eğlence merkezleri, kafe, park ve bahçelere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Çalışanlar ve müşterilerin GBT sorgusu yapılarak, iş yerlerinin belgeleri kontrol edildi. İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, uygulamanın amacının vatandaşın huzurlu ve güvenli bir şekilde dışarıda oturmasını sağlamak olduğuna dikkat çekerek, bu tür uygulamaların devam edeceğini söyledi.

 

EHLİYETİNE EL KONDU, ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Diğer taraftan Samsun Bulvarı üzerinde operasyon kapsamında yol uygulaması yapıldı. Uygulama yapıldığı sırada polisin dur ihtarına uymayarak kaçan Fikret U. idaresindeki 06 AJN 21 plakalı otomobil Osman Gazi Mahallesi 1657. Sokak’ta durduruldu. Sürücü F. U’ya drift yapmaktan 5 bin 10 lira para cezası verildi, ehliyetine 2 ay süreyle el konuldu, aracı da 2 ay trafikten men edildi. Emniyet yetkilileri, benzer uygulamaların belli aralıklarla devam edeceğini belirtti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x