Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Dükkanları Kapanan Esnaftan Saygılı’ya Teşekkür

Kırıkkale’de Koronavirüs tedbirleri doğrultusunda birçok işyerleri kapandı. İş yerleri kapanan esnaf grubu, zor günlerde kendilerine desteklerini gösteren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya  teşekkür etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

GIDA YARDIM KOLİLERİ ULAŞTI

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge doğrultusunda bir takım iş yerleri tedbir amaçlı ikinci bir emre kadar kapatılmıştı. İş yerleri kapanan ve gelir kaybına uğrayan esnaf grubu arasında yer alan Berberler, Kuaförler, Güzellik Salonları, Çay ocakları ile iş kaybı yaşayan minibüsçü esnafına geçtiğimiz hafta Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatı ile hazırlanan gıda yardım paketleri ulaştırıldı. Minibüsçü esnafına da yakıt desteği veren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı , göstermiş olduğu dayanışma örneğinden dolayı işyeri kapanan esnaflardan teşekkür geldi.

 

ZOR GÜN DOSTU SAYGILI

Koronavirüsün yayılmasının önlenmesi amacı ile işyerleri kapanan ve zamanlarının büyük bir bölümünü evlerinde geçirmek zorunda kalan esnaf grubunun zor günlerinde yanında olan Belediye Başkanı desteklerine teşekkür eden esnaflar, “Virüs başladığından beri evdeyiz. Çalışamadığımız için gelir kaybına uğradık, bu zor günlerimizde bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı  Mehmet Saygı’ya yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ediyoruz.” dediler.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x