GündemKırıkkaleManşet

Dündar, “Her zaman yanlarındayız”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ülkücü İşçiler Derneği üyelerinden Erhan İpek, geçtiğimiz günlerde yapılan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Halter Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olarak derece elde etti. Başarısından dolayı İpek’i tebrik eden Dernek Başkanı Hakan Dündar, “Bizler dernek olarak her zaman engellilerimizin yanındayız” dedi.

 

BU BAŞARI HEPİMİZİ MUTLU ETTİ

Sosyal ve kültürel alanda çalışmalara imza atan Ülkücü İşçiler Derneği, bir başarıya daha imza atmanın mutluluğunu yaşadı. Derneklerine üye olan engelli Erhan İpek, geçtiğimiz gün Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Aksaray’da yapılan 2015 yılı Halter Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü oldu. Dernek binasında İpek’i ödüllendiren başkan Dündar, “Bu başarı hepimizi mutlu etti. Bazı imkanlar doğrultusunda elde etmiş olduğumuz bu başarı bizleri son derece gururlandırdı” şeklinde konuştu.

 

DESTEĞİMİZ HER ZAMAN DEVAM EDECEK

Engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak için her alanda çalışmalar yaptıklarına da değinen Dündar,”Engelli arkadaşlarımızın engellerini kaldırmak, onlara kolaylık sağlamak için elimizden geleni yapmaktayız. Ülkücü İşçiler Derneği olarak engelli arkadaşlarımızın sopar alanında dereceye girmeleri bizleri onurlandırmış ve mutlu etmiştir. Onların bu tür sosyal ve sportif faaliyetlerini ülkücü işçiler derneği olarak her zaman desteklemekteyiz” ifadesinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu