Siyaset

Eğitim Sorununu Çözecek Projelerle İktidara Hazırız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, bugün kent genelinde bulunan Özel Okul ve Dershaneleri ziyarette etti. Gittiği her kurumda İYİ Parti iktidarının eğitim politikası hakkında bilgiler veren Başkan Kuzucu, eğitim sorununu kökten çözecek projelerle iktidara hazır olduklarını söyledi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

İYİ Parti İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu’nun eğitim kurumları ziyaretine Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bayram Aydoğdu ve önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Betül Özdemir Eroğlu eşlik etti.

Gittikleri her yerde büyük ilgi ile karşılanan İYİ Partili Başkan Yavuz Kuzucu partilerinin eğitim projeleri ile ilgili okul ve dershane yetkililerini bilgilendirdi. Ayrıca yetkililer ile fikir alış verişinde de bulunan Başkan Kuzucu, eğitim sorununu kökten çözecek projelerle iktidara hazır olduklarını belirterek, “Misafirperverlikleri ve samimi hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu