Manşet

El emeği göz nuru eserler hediye edildi

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda düzenlenen el sanatları kursuna katılan öğrenciler, kursun tamamlanmasının ardından İl Müdürü Hamza Güneş'i ziyaret ederek hem teşekkürlerini sundular.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtlarda düzenlenen el sanatları kursuna katılan öğrenciler, kursun tamamlanmasının ardından İl Müdürü Hamza Güneş’i ziyaret ederek hem teşekkürlerini sundular.

TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDULAR

Kurs boyunca öğrendikleri becerilerle hazırladıkları birbirinden güzel eserleri İl Müdürü Sayın Hamza Güneş’e takdim eden öğrenciler, bu imkanı kendilerine sağladığı için minnettar olduklarını dile getirdiler. El sanatları ve filografiye olan ilgilerini ve bu alandaki yeteneklerini geliştirme fırsatı buldukları için çok mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler, Sayın GÜNEŞ’e teşekkürlerini sundular. Öğrencilerin ziyaretinden ve hediyelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Hamza Güneş, gençlerin bu tür sanatsal faaliyetlere katılımlarının önemini vurguladı.

KURSLAR BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Gençlerin el becerilerini geliştirmeleri, hayal güçlerini kullanmaları ve özgüvenlerini artırmaları açısından bu tür kursların büyük önem taşıdığını belirten Sayın GÜNEŞ, “El sanatları ve filografi gibi sanatsal faaliyetler, gençlerimizin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunur. Bu tür kurslar düzenleyerek gençlerimize farklı alanlarda kendilerini geliştirme imkanı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x