Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Elitok,Amacımız Davamızı Daha İleriye Taşıma

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de eğitim camiasının çeşitli kademelerinde görev alan Mustafa Elitok, 24 Haziran’da yapılacak olan seçim öncesi AK Parti Kırıkkale Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Gönül Sofrasında yerel ve ulusal medya ile buluşan Elitok, “Seçilsem de seçilmesem de, her zaman milletim ve devletim için çalışma sergileyeceğim. Amacımız davamızı daha ileriye taşımak olacaktır. Doğduğumdan bu yana Kırıkkale’de yaşamaktayım. İnşallah bizlere fırsat verilirse tecrübemizi Kırıkkale için harcayacağız” şeklinde konuştu.

Elitok,Amacımız Davamızı Daha İleriye Taşıma - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKIRIKKALE’NİN SORUNLARINI BİLİYORUZ
“Kırıkkale’nin bütün sorunlarını biliyoruz. Özellikle Kırıkkale’nin meclis ile sıkıntısı var. Kırıkkale’nin sorunlarını çözebilmek için aday oldum tabi adaylık sürecinde aday olmamın nedeni çevremdeki inanları Kırıkkale halkının istekleri doğrultusunda oldu. Sorunların nasıl çözüleceğini, bunların hangi yollarla halledileceğini biliyorum. AK Parti’nin kuruluş döneminde elimizden gelen çalışmayı yaptık. Kuruluşundan beri her zaman yanındayız” dedi.

BURADA ÖNEMLİ OLAN HİZMET
ırıkkale halkına, ülkemizin yanında çalışma sergileyeceğiz. Aday adaylarının çok olması iyi bir şey. Ben mutluluk duyuyorum, bir şeyde ne kadar çok talep olursa yarış daha güzel geçer. Daha kaliteli bir aday çıkar. Kim seçilirse seçilsin, hayırlı olmasını diliyorum. Burada önemli olan hizmet. Önemli olan Kırıkkale’ye ülkemize hizmet. Burada asla kişisel bir menfaat söz konusu değildir. Böyle bir şeyde bizler talepte bulunmadık. Bizler Kırıkkale’yi seviyoruz. Burada doğduk büyüdük.

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPACAĞIZ
“Seçim sürecinde olsun, seçim süresinden sonra olsun elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğiz. Aday olsam da olmasam da kişisel bir beklentim yok. Elimizden gelen çaba ve gayreti göstererek, Kırıkkale için çalışma sergileyeceğiz. Kendim eğitimciyim, halkın içindeyim. Bazı sorunları gördüğüm için eğer aday olursam ve de bizlere fırsat verilirse. Gerekli bütün çalışmaları yapmaya çıkacağız. Biz dava uğruna buradayız. Amacımız bu davamızı daha ileriye götürmektir” dedi

KIRIKKALE İÇİN PROJELERİMİZ VAR
“Burada yaşadığım için yaklaşık 100’ün üzerinde projem var. Ama Kırıkkale’nin 71 olduğu için bu projeleri 71’e indirdik. İnşallah adaylığımız kesinleşirse bu projeleri Kırıkkale halkı ile paylaşacağım. Ben aday olmasam bile diğer aday arkadaşlarıma bu projeleri sunacağım. Hepsi gerçekleşebilecek projeler. TBMM’de görevli bakanlar olsun, üst düzey bakanlar ile görüşmekteyim. Altyapıyı oluşturdum, inşallah bizlere fırsat verilirse güzel çalışmalara imza atacağız” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x