Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Emeklilerin umudu arttı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tüm İşçi Emekliler Dul Yetimler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Ali Rıza Kamanlı, 2017 yılı ile birlikte emeklilerin umudunun arttığını söyledi. İntibak istediklerini belirten Kamanlı, “2017 yılı birinci 6 ayında uygulanacak artışlar yaşam mücadelesi altında giderek ezilen emekli topluluğumuzun beklentilerinden yine uzak kaldı” dedi.

BEKLENTİLERİNDEN YİNE UZAK KALDI
Tüm İşçi Emekliler Dul Yetimler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Ali Rıza Kamanlı, “Enflasyon sepeti bizim yaşantımızdan çok uzak emeklinin yaşam standardını yansıtan yeni bir sepeti birlikte oluşturup hesaplamaları ona göre yapalım.  2017 yılı birinci 6 ayında uygulanacak artışlar yaşam mücadelesi altında giderek ezilen emekli topluluğumuzun beklentilerinden yine uzak kaldı. TUİK in enflasyon hesabının bizim mutfağımızı yansıtmadığı gerçeğiyle yine karşı karşıyayız” dedi.

EMEKLİLER ZOR GÜNLER YAŞADI
Emeklilerin zor günler yaşadığını belirten Kamanlı, “Yeni yıl ile birlikte bütün emeklilerimiz müjdeli haber bekliyor. İnşallah yetkililerimiz bu sesimize kulak vererek, sorunlarımızın giderilmesi konusunda önemli çalışmalara imza atarlar. Bizler dernek olarak emeklilerimizin sorunlarını dile getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Emekliler arasındaki farklılıkların acilen giderilmesi gerekmektedir. Norm ve standart birliğine ihtiyaç vardır” ifadesinde bulundu.

ÇÖZÜM ÜRETMELERİNİ BEKLİYORUZ
Kamanlı, “Emeklilerin yaşam standardına uyacak yeni bir tüketim kalıbı oluşturularak hesaplamaların buna göre yapılmasını istiyoruz. Hayatımızda hiç yeri olmayan tüketim kalemleriyle yapılan enflasyon hesaplamaları bizim için adil olmayan sonuçlar doğuruyor. Buda bizim gelirlerimizi olumsuz etkiliyor. Bu konuda yetkililerimizden çözüm üretmelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x