Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

En güzel öykü ödülleri verildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Atatürk Anadolu Lisesi tarafından İl çapında yapılan öykü yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri okul Müdürü Barış Küçük tarafından verildi.

 

İLK ATIMI ATTINIZ

İlk 5´e giren öğrenciler ve danışman öğretmenleri okulumuza davet edilerek; okul pansiyonunda öğle yemeği ikram edildi. Yapılan törende Okul Müdürümüz Barış Küçük; “Yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum, öykü yarışmasına katılarak edebiyat hayatınıza ilk adımı attınız, inşallah başarılarınız artarak devam eder. Yazdığınız öyküler okulumuz tarafından kitap haline getirilerek yayınlanacak, ilerki yıllarda sizlerin kaleminden daha birçok eser çıkacağına inanıyorum. Yarışmanın düzenlenmesinde özveri ile çalışan Md. Yrd. Bayram Kamalı, Edebiyat Öğretmenlerimiz Sait Kılıç, Yıldırım Türk, K. Raşit Akdeniz ve Coşkun Apaydın´a huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÖDÜLLER VERİLDİ

Öykü Yarışmasında 1. olan öğrenci Anadolu İmam Hatip Lisesi´nden Asude ERİN´e ödül olarak 250 TL, 2. olan öğrenci Osmangazi Anadolu Lisesi´nden Şeyma YAĞBASAN´a 200 TL, 3. olan öğrenci Atatürk Anadolu Lisesi´nden Büşra Safiye BEYGO´ya da 150 TL verildi. 4. ve 5. olan öğrencilere de mansiyon ödülleri verildi

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu