Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

En mutlu 5’inci iliz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye İstatistik Kurumu’nun Türkiye’de mutluluk düzeyi en yüksek olan illerini belirledi. Buna göre ilk sırada Sinop, son sırada ise Dersim olurken, Kırıkkale 5’inci sırada yer aldı.

 

BİRİNCİ SİNOP

Türkiye İstatistik Kurumu’nun Türkiye’de mutluluk düzeyi en yüksek olan illerini belirledi. Buna göre ilk sırada Sinop, son sırada ise Dersim var. Sinop’un mutluluk düzeyi yüzde 77,66 olarak belirlendi. Sinop’un ardından ikinci sırayı yüzde 76,43 ile Afyonkarahisar, üçüncü sırayı da yüzde 75,91’le Bayburt aldı. Bu illeri KIRIKKALE, Kütahya, Çankırı, Düzce, Uşak, Siirt ve Şırnak izledi. TÜİK araştırmasına göre mega kent İstanbul, yüzde 58,4 mutluluk düzeyi ile listede kendisine ellinci sırada yer buldu. 51’inci sırayı İzmir aldı. Ankara ise yüzde 56,23 mutluluk düzeyi ile 64’üncü sırada kaldı. TÜİK verilerine göre, en son sırada yüzde 41,98 mutluluk düzeyi ile Dersim var. Dersim’i Osmaniye, Diyarbakır, Antalya ve Hatay izledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x