Gündem

Epiyes Güzellik Salonu Hizmet Alanları

2012 yılından itibaren sektördeki tecrübesini sürdüren Epiyes Estetik ve Güzellik Salonu, adından fazlasıyla söz ettirmektedir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2012 yılından itibaren sektördeki tecrübesini sürdüren Epiyes Estetik ve Güzellik Salonu, adından fazlasıyla söz ettirmektedir. Epiyes bünyesinde sunulan hizmetler müşterileri memnun edecek türden uygulamalardan oluşmaktadır. Cilt bakımı, bölgesel zayıflama, lazer epilasyon ve güzellik uygulamalarıyla fazlasıyla memnun kalabilirsiniz. Özellikle de lazer epilasyon son teknoloji ekipmanlarla birlikte titiz bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bu bağlamda hem erkekler hem de kadınlar tarafından oldukça revaç gösterilen bir uygulamadır.

Epiyes Güzellik Salonu’nda erkek lazer epilasyon işlemleri de başarıyla sürdürülmektedir. Bu sayede vücudunuzda istemediğiniz tüylerden kurtularak pürüzsüz bir bedene sahip olabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken güzellik salonundan randevu oluşturmaktır. 3 – 4 seans sonrasında kıl köklerinizin inceldiğini ve azaldığını görebilirsiniz.

Profesyonel Lazer Epilasyon Hizmetleri

Alanında profesyonel ve titiz bir çalışma sağlayan Epiyes Güzellik Salonu, lazer epilasyon işlemleriyle de dikkat çekmektedir. Tüm müşterilerinin memnun kaldığı bu uygulama sayesinde kısa sürede tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Üstelik erkek özel bölge lazer epilasyon işlemleri de Epiyes bünyesinde uygulanmaktadır. Bu süreçte nasıl bir yol izlenildiğini sizlere aşamalı olarak aşağıda maddeler halinde açıkladık.

  • Acısız bir süreç için kıl ve kıl kökünün yapısına uygun bir teknolojiyle işleme başlanır.
  • Cilt yüzeyine zimmer (soğuk hava ve gaz) ile soğutma uygulanır.
  • Yapılan ilk 3 – 4 seansta kıl yapısı ve köklerinde incelme, seyrelme görülür.
  • ’ü seanslardan sonra incelen kıl yapısına uygun bir teknolojiyle lazer epilasyon işlemine devam edilir.
  • Tüm seansların ardından istenmeyen tüylerden kesin bir şekilde kurtulmuş olursunuz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x